Čarodějka Reena - kapitoly 1.-5.z celkových 14

Vyhnána z města
Prašnými ulicemi vyprahlými dlouhým suchem se ubíraly zástupy lidí mířících jak na Trh tak i směrem kměstským branám do chudších čtvrtí královského města. Sluhové následovali své pány snákladem koupeného zboží na zádech. Lidé se tlačili vzástupech u pouličních prodejců, aby stihli vposledních hodinách nakoupit co nejvíce věcí za výhodné ceny. Obchodníci radši snížili cenu, než by se vláčeli se zbožím zpět domů, mnohdy i několik týdnů cesty.

14. 06. 2010
0
0
568
Próza na pokračování

Čarodějka Reena - kapitoly 6.-10.z celkových 14

Komplikace
Sotva se Deidre vynořila nad hladinu i s Reenou držící se jí třesoucíma se rukama, pomohl jí Kalev se zraněnou čarodějkou na břeh. Ostatní, kteří čekali na svoji průvodkyni se starostlivě dívali na dýku trčící z dívčina boku a krev pomalu vytékající z rány.
„Rychle, musíme k léčiteli,“ naléhala Deidre na elfa, který se snažil uklidnit všechny kolem a vzpomenout si na cestu zpět.
„Já vím, to mi nemusíš říkat,“ okřikl ji netrpělivě Kalev a vzal opatrně zraněnou do náruče.

14. 06. 2010
0
0
680
Próza na pokračování

Čarodějka Reena - kapitoly 11.-14.z celkových 14

Sníh kam se podíváš
Na obzoru se sníh zaleskl prvními paprsky vycházejícího slunce. Družina pochodovala v hlubokém sněhu celou noc. Ve vedení se opět střídali. Tedy až na Fae, která zakrývala jejich stopy a šla tedy celou cestu poslední.

14. 06. 2010
1
2
674
Próza na pokračování
Nahoru