Důležité rady do života

Jídlo
Jestli chcete zjistit, které jídlo vašemu tělu prospívá, a které neprospívá, tak se postavte, vezměte třeba štangli salámu do pravé ruky a přiložte si ji na břicho. Zavřete oči a myslete na svoje tělo a na salám, a jestli máte pocit, že se převažujete dozadu, tak salám pro vás vhodný není. Jestli se vám zdá, že se převažujete dopředu, tak vhodný je. Jestli se neděje nic, tak je to pro vás neutrální potravina.

08. 04. 2011
0
9
567
Aforismy

Bavlna - z pole až po Nike na vašem tričku

Bavlna
To je černá můra pro ekology a lidumily. Při pěstování bavlny je velký problém se škůdci, a proto je třeba aplikovat několikrát ročně pesticidy. A jelikož asijští a afričtí zemědělci nepoužívají skoro žádné ochranné pomůcky, tak jim karcinogenní pesticidy způsobují otravy a ničí zdraví. Problém je i při zpracování bavlny.

22. 03. 2011
0
11
725
Úvahy

Encyklopedie 3

Aloe
Ke svátku jsem dostal rostlinu v květináči a myslel jsem si, že je to Aloe. Přečetl jsem si, že léčí kožní problémy, takže když jsem měl kožní problém, tak jsem utrhl list a potřel jsem si postižené místo a problém zmizel. Jednou jsem se tím svým Aloe pochlubil tetě a ta řekla, že to není Aloe, ale nějaký jiný sukulent, a že ten neléčí vůbec nic. A od té doby opravdu neléčí.

17. 03. 2011
0
0
666
Fejetony

Osvoboďme Tibet!

Vyvěsit tibetskou vlajku je sice super, ale úplně k ničemu. A demonstrace na nějakém evropském náměstíčku čínským svědomím taky nijak nepohne. Pojďme do Pekingu a demonstrujme na tom jejich náměstí Nebeského klidu. Jsou teď populární facebookové revoluce, tak pojďme i my udělat opravdu dobrou a velkou věc.

10. 03. 2011
0
11
704
Ostatní nezařaditelné

encyklopedie 2

Boty
Do každých si dávejte ortopedické vložky. Ti, co nemají ploché nohy, si budou chodidla preventivně šetřit. A my, co máme ploché nohy, nebudeme pajdat a ulevíme svalům, páteři a celému tělu.
Čepice
Největší jistota je ušanka.

03. 03. 2011
1
1
449
Aforismy

Encyklopediestylu.cz

Auto
Snažím se mít vždycky větší a víc obrněné auto než ostatní. Nebo aspoň než většina ostatních, protože kamion je pro osobní účely přece jenom nepraktický a hummer se mi nelíbí.
Černá
Nenoste černé spodní prádlo. Černá barva má moc špatnou energii a tu zrovna na intimních místech nepotřebujete.

22. 02. 2011
1
4
1084
Aforismy
Nahoru