Tenkrát poprvé

Jako většina mých vrstevnic jsem vyrůstala na explicitních dívčích románech od Lenky Lanczové, „bravíčku“ a rádoby lechtivých komediích s Vojtou Kotkem. Jelikož sex byl u nás tak jako v mnoha jiných rodinách tabu číslo jedna, byla mi tato trashová literatura, „publicistika“ i kinematografie jediným zdrojem osvěty. Z toho důvodu (a za velkého přispění mé mladistvé dívčí naivity) jsem si o sexu, a především pak o tom mýtem opředeném „poprvé“, vytvořila dosti zidealizovaný obraz.
V mých představách se můj první sex odehrával v tajemném přítmí, možná i s nějakou tou svíčkou, samotný akt byl zahalen do zvláštní, elektrizující, sváteční atmosféry.

20. 04. 2014
1
17
3906
Povídky

Setkání na místě (zlo)činu

Areálem Osvětimi se procházíme už asi tak dvě hodiny. Jsou to dvě hodiny plné deprese, mizérie a děsivého úžasu, co je člověk člověku schopný napáchat. Naší poslední smutnou zastávkou má být k Osvětimi přilehlá Březinka.
Dominantní bránu likvidačního tábora Březinka poznávám již z dálky.

22. 12. 2013
0
2
387
Úvahy

Pohoršení

Sprosťák. Jak si to mohl dovolit. Takové pohoršení.
Fénuji si vlasy v prostorách aquaparku.

14. 02. 2012
1
1
443
Miniatury prozaické

Milenka

Poté, co si Bernard již potřetí v měsíci při masturbaci natrhl uzdičku, rozhodl se, že si musí najít holku. Se svým penisem, rukou i dívkami na internetu si sice vytvořil věrný, rokytrvající vztah, ale chtěl si to zase jednou užít v realitě. Před Bernardem stál nelehký úkol: Po roce se měl opět vrátit do submisivní pozice a vtírat se do přízně druhého pohlaví, jen aby se mu alespoň jedna z nich uvolila k propůjčení vlastního těla.
Bernard si byl jistý, že ho žádná neodmítne, protože by nebyl dostatečně hezký.

04. 02. 2012
1
3
700
Povídky

U pana doktora

,,Ňu, ňu. no kde to jsme. No jsme u pana doktora. “
Ach ne.

27. 01. 2012
4
5
675
Ostatní nezařaditelné
Nahoru