Šermíři Gersenu

I.
Každý velký hrdina má své začátky těžké, protože mu nepřeje štěstěna. Hrdina, o kterém vám chci vyprávět já, to má spíš naopak. Je z malého království jménem Gersen a už odmala se pral a vyváděl jako ďáblova ruka, aby měl pokud možno co nejvíce zkušeností s bojem a mohl se přihlásit na akademii, kde by se z něj mohl stát šermíř stejně jako byl jeho otec, děd, praděd, prapraděd, praprapraděd, a tak dále.

30. 06. 2013
1
3
456
MIMO

Přátelé

Dlouho jsem teď přemýšlel, o čem bych měl napsat a události z poslední doby mi ten nápad daly. Člověk, se kterým se znám od 1. třídy mi dal sbohem, že odlétá pryč. Což od něho není fér, ale v životě nikomu bránit nemůžeme.

25. 01. 2013
0
1
615
MIMO

Kája

Roky života se toulám svým životem jako pes bez pána. Odkázán na samotu a nevlídnost svého okolí se zpomaluji proti své vůli měním na něco čím nechci být. Po čase přemýšlím od rána do noci co je špatně. Jak je možné ,že všichni kolem mě jsou šťastní a mají radost z toho co dělají ale já i když dělám to samé tak nejsem.

25. 01. 2013
1
1
666
MIMO

Schody

SCHODY
Když se člověk zamyslí nad tím, co nejvíc nenávidí, tak to jsou většinou války, rodiče, vláda, sourozenci, chřest a učitelé, ale u mě tomu tak není. Přemýšlel jsem a jednoho těžkého rána jsem na to přišel. Tím největším nepřítelem lidstva, jsou schody. Každý den se nám jen pletou pod nohy, jako nějaký bezdomovec, co Vás zpomaluje, když utíkáte na autobus, či metro.

28. 12. 2012
2
4
869
Jen tak pro radost
Nahoru