Poznání nese jméno Deprese

Lidé se často brání depresím, ba dokonce před nimi utíkají nebo se snaží schovat. Někteří se pokouší depresi utopit valkoholu snadějí, že jim vopilosti bude do smíchu, další hledají útěchu vjiných „látkách“, či vsebepoškozování, jiní vzábavných filmech nebo oblíbených aktivitách, ale většina hledá pomoc u přátel a blízkých, nebo všeobecně ve společnosti. Ti nejmoudřejší se sní smíří a dokonce ji vyhledávají, aby ji mohli využít vuměleckém smyslu.
Deprese a vnímání světa, či sebe sama vjejím průběhu je podstatná součást života, ať už je způsobena ztrátou někoho blízkého, vztahovými problémy, problémy vpráci, nebo se ukáže jen tak při Vašem přemýšlení o životě.

19. 01. 2015
1
0
477
Úvahy

Cesta

John McCall byl milý lehce mentálně postižený kluk, který už vycházel z pubertálního věku. John byl malé výšky a síly, ale za to disponoval velkou fantazií a představivostí. Měl středně dlouhé tmavé vlasy, které zčásti zakrývaly jeho kulatý obličej, na kterém nosil dioptrické brýle. Johnovi zemřeli oba rodiče po automobilové nehodě, které se také účastnil, ale naštěstí ji přežil, i když za cenu lehkého poškození mozku.

02. 09. 2013
0
3
578
Povídky

Strážci

Lidé jsou odjakživa zlí tvorové, kteří se ohlížejí jen na sebe. To je krutá pravda tohoto světa, ale jak se říká výjimky potvrzují pravidlo a i tady je tomu tak a mezi lidmi jsou někteří, jenž vsobě hledají to dobré a snaží se pomoci všem ostatním. Tito lidé to nemají jednoduché, společnost je nechápe a velmi často odsuzuje. Díky těmto reakcím se vtěchto lidech probouzejí „démoni“, kteří jim vjejich vnímání světa dělají chaos.

02. 09. 2013
1
1
555
Povídky
Nahoru