Láska - 2. část

"Ty vole, tys včera zmizel ani nevim jak. " vyrušil ho z bezduchého civění do monitoru Marcel.
Bylo úterý, deset hodin dopoledne, večírek před několika hodinami skončil a Dan opět seděl ve své kanceláři, kde se pokoušel pracovat. Příliš se mu to ale nedařilo.

15. 01. 2015
1
0
263
Povídky

Láska - 1. část

Do konce června zbývalo už jen sedm dní a to znamenalo pro zaměstnance firmy FOGY, kromě jiného, že večer, až opustí své letním sluncem rozpálené kanceláře, nepůjdou domů nebo za svými koníčky jako obvykle, ale na tradiční předprázdninový večírek.
FOGY byla společnost zaměřující se na poskytování IT podpory, což její pracovníci svým blízkým vysvětlovali většinou slovy jako „Hele prostě, když nějaká firma potřebuje někam ukládat svoje data nebo udělat vbaráku firemního síť nebo něco, tak my jim to uděláme. “ Každý zaměstnanec měl pochopitelně svojí vlastní verzi, mnohdy zjednodušenou tak, že by se daná definice dala přisoudit i firmě na výrobu obráběcích strojů či vextrémnějších případech biofarmě. A někteří samozřejmě vlastně ani nevěděli, čím se jejich společnost zabývá.

12. 01. 2015
2
1
264
Povídky

Pracovní řád

Pátek 22. Listopadu začal pro všechny jako docela normální den. Někteří se poté, co je jejich vřeštící budíky vyhnaly zpohodlí postelí, vydali do škol, jiní do práce a ti nejšťastnější zůstali doma a čekali, až jim jejich hospodyně vkostýmku francouzské uklízečky přinese talíř sdomácími lívanečky a horkou kávou. Ktěm ale bohužel osazenstvo kanceláře 5.

20. 12. 2013
0
2
425
Povídky
Nahoru