Legenda o sedmi mistrech

Milí přátelé,
jak jsem si všiml, vposledních týdnech se tu objevilo více příspěvků místních autorů, informujících o jejich nově vydaných knihách a zvoucích k přečtení. To je skvělé, všem srdečně blahopřeji a připojuji se kjejich radosti.
A rád bych se tedy také já pochlubil svou knihou, abyste se mohli radovat také vy se mnou. Letos na podzim (už na přelomu září a října - omlouvám se, že jsem s informačním příspěvkem zde na Písmáku zbytečně otálel až do prosince) mi vyšel vnakladatelství Beletris fantasy příběh Legenda o sedmi mistrech.

12. 12. 2014
8
7
980
Knihy, Časopisy

Dveře

Civěl na dvoje dveře skrývající život a smrt. Tak mu to řekli oni. Neznal je. Ale věřil jim, že mu řekli pravdu.

19. 09. 2014
3
12
670
Povídky

Rarog

To vejce, které Magnar přinesl z vršků nad jejich tábořištěm, se Jedrikovi na první pohled nelíbilo. Rudá barva jeho skořápky byla protkána pavučinou jemných zlatých žilek. Kromě nezvyklé barvy Jedrika na vejci zarážela také jeho nezvyklá velikost. Bylo opravdu veliké, mnohem větší než husí.

02. 09. 2014
4
8
774
Povídky

Jednoho dne v létě

V plastové varné konvici hlasitě vřela voda. Hrnek se třemi lžičkamimleté kávy byl už, jako obvykle, předem připravený na kuchyňské lince. Petr si ho nacvičeným pohybem přisunul blíž ksobě. Pak vzal konvici a mechanicky lil vodu do hrnku.

19. 03. 2014
2
5
598
Povídky

Věž

Stoupal spirálou schodiště vzhůru kvrcholu věže. Počátek výstupu mu již připadal dávno ztracený všeru minulosti, konec byl stále vnedohlednu, jako by to schodiště nemělo konec. Nohy mu tuhly bolestí, ale on nepřestával stupeň po stupni kráčet dál a výš. Srdce mu tlouklo divoce vhrudi, ale on na to nedbal.

15. 03. 2014
2
5
592
Miniatury prozaické
Nahoru