Pohodový den

Zmocňuje se mě skepse, deziluze a podezření, že život fakt nemá jinou podobu. Chcete příklad. Prosím. Dnes ráno ve výtahu se vezu se sousedkou, které ještě v dechu cítit ranní milování, ale to jí nebrání vrhnout na mě pár cukrbliků, před vchodem do baráku leží bezdomovec už opilý do bezvědomí, zachcaný a podělaný až za ušima, v malém parčíku na dětském pískovišti se hrbí a potřebu vykonává několik psů a jejich paní nebo pánové na mě tupě zírají.

26. 01. 2015
0
1
180
Miniatury prozaické

Řemeslo

Jo, já sem Pepa, Marčelo je, jak to u filmovejch stár bejvá zvykem, mý umělecký méno. a předem se vám vospravedlňuju, dnes mám, přátelé, nahovno náladu. Nic mi nevyhovuje, nic netěší, ještě i Verica, což je moje partnerka v pornoscénách, dostala krámy. Tak prej budu točit s tou kozou Ajaši, je to Japonka, plíce i zadek má jako kráva, tedy žádný vzrůšo.

18. 01. 2015
1
0
294
Jen tak pro radost

Kdo je přítelem ženy mé...

Ta jeho si narazila nějakýho amanta, ani se tím netajila a že tak udělá, tak na to ho předem upozorňovala, ba vyhrožovala, že jestliže si nechce plnit ty manželský povinnosti, že on se někdo najde. A tak jednou doma a v posteli našel Frantu. Dolfi, to je jeho malej a drzej jezevčík, seděl v předsíni a poťouchle na něho koukal, že co on jde udělat, jelikož z ložnice se nesly brutální zvuky, jednoznačně potvrzující to, co se za dveřmi odehrávalo. V žilách, ve kterejch momentálně proudilo více alkoholu než krve, se mu navíc zvedla hladina adrenalinu.

11. 01. 2015
1
0
248
Jen tak pro radost

Válek

Víte, co je válek. Víte, k čemu slouží . Ano, správně, válí se ním těsto na nudle. Ale víte, že má i přezdívku - ženská osobní zbraň .

26. 12. 2014
0
0
216
Jen tak pro radost
Nahoru