Náhlá svoboda

Ono úplně není jednoduchý ze dne na den pochytiti tu svobodu, co vám ze dne na den přistane v klíně. (Haha) I tam přistane. Přistane všude. A vám z toho zcela jistě klepne.

04. 04. 2020
1
4
335
Povídky

Co jsem komu udělala - 4.část - příště to zmáčkni

Dýchal na mě rumovým, pivním, griotkovým, a vůbec bůh ví čím prohnilým dechem:,,Já to prostě udělám,‘‘ zvýšil hlas. ‚,udělám to, protože jsi úplně pitomá. Kvůli tvojí blbosti, že jsi mi o tom neřekla včas. ‘‘
Třepotal se mu sebelítostí, opilostí.

24. 11. 2019
1
1
230
Próza na pokračování

Dívka, která (ne)měla zemřít

Tři dny před porodem k nám do bříška zavítal neskutečný počet injekcí, které měly za úkol urychlit náš vývojový proces, hlavně co se orgánů týče (játra a ledviny a takové ty věci, bez kterých se bohužel neobejdete). Já a má milovaná sestra jsme byli v sedmém měsíci, nevím přesně. Píchaly do nás ty hnusný včeličky, jak mě vždy sestra u lékaře uklidňovala a snažila se zklidnit mou paniku a fobii z jehel tím, že se zcela zaujatě ptala, kde jsem jako přišla k takovému krásnému opálení. UŽ KONEČNĚ VÍM, KDE MOJE FOBIE VZNIKLA.

03. 10. 2019
4
5
411
Povídky

Co jsem komu udělala - 3. část

Postupně jsem vstřebávala školu, lidi vní, špatné zážitky vpracovním (brigádnickém) i osobním životě. Muži ve mně viděli snadnou kořist, řekli si ‚,Á, ta bude mít snížené sebevědomí, to určitě zkusím‘‘. Zkoušeli, někdy uspěli, někdy ne. Ale vždy jsem to určitou měrou chtěla i já, ba dokonce si to užívala a brala to možná ještě hůře než oni.

21. 09. 2019
1
0
257
Próza na pokračování

Co jsem komu udělala - 2. část

Došla jsem kbaráku, vyšla do patra, prošla předsíní, znechuceně sundala těžký batoh, který mi dnes způsobil tolik problémů, sedla si vobýváku na dřevěné schůdky, abych si sundala boty. Okamžitě jsem se zvedla a skřiveným obličejem, zadržující slzy a vztek, běžela do náruče své ségrušky. Seděla vnašem pokojíčku u počítače, měla dnes praxi, tu plní vpečovatelském domě, a zůstala tudíž doma, nemusela jet do školy. Jak mi ráno vautobuse chyběla.

14. 09. 2019
0
0
157
Próza na pokračování

Co jsem komu udělala - 1. část

Ty mladej mladej hloupoučkej blázne, ty, která to asi potřebuješ vykřičet do světa a varovat všechny ženy, aby si nikdy nenašly takového může jako já. Ženy, neignorujte svou intuici. Přemýšlejte. Poslouchejte své svědomí, podvědomí poslouchejte i ten svůj vnitřní hlas, o kterém čtete včervené knihovně.

07. 09. 2019
0
0
189
Próza na pokračování

Co jsem komu udělala - předmluva

---------------------------
jsi můj kudykam
udáváš mi směr
a vis jak na drahokam

05. 09. 2019
2
6
483
Próza na pokračování
Nahoru