Pokračování - Část 2. Azab (Duben) Ukončení

Duben
Po dlouhých dvou měsících nejistoty, kdy se znovu uvidíme, se konečně objímáme. Jedeme taxíkem do bytu, míjíme celý pozemek letiště obehnaný vysokou zdí, pár domů, paneláků, hotelů a přijíždíme k našemu domu, vejdeme do bytu a znovu se obejmeme. Tohle objetí mi vždy chybí celé týdny, objetí ve kterém si můžu odpočinout, vydechnout a nabrat nové síly.
Vybalím si další a další věci, které jsem si dovezla.

20. 03. 2020
1
1
251
Povídky

Pokračování - Část 2. Azab (Leden)

Leden
Nevím, jak vám mám popsat pocity, které cítím celé dva měsíce. Jak kdyby vám někdo tlačil do hrudi stále víc a víc. Bolest přejde ve chvíli, kdy mi odepíše na zprávu nebo mě zprávou překvapí. Bohužel není typ, co by seděl 24 hodin na mobilu a tak jsou naše zprávy omezené a já se musím spokojit s málem.

15. 03. 2020
1
1
213
Povídky

Pokračování - Část 2. Azab (Listopad)

Listopad
Poprvé letím sama. Myslela jsem, že se budu bát, nikdy jsem sama tak daleko necestovala, ale přišlo mi všechno tak přirozené a běžné.
Ráda bych řekla, že dva měsíce utekli jako voda, ale byly to pro mne snad nejhorší dny a týdny, jaké jsem kdy zažila. Už ani nevím, kdy mě napadla myšlenka, že bych se vrátila v rámci dovolené.

13. 03. 2020
1
7
511
Povídky

Část 2. Azab (Srpen)

2. Azab
Příběh, který by mohla vyprávět minimálně polovina žen na světě. Zamilovala jsem se do cizince. Někteří z vás si poklepou na čelo, jiní mě odsoudí hned na začátku, ale najdou si i tací, kteří si prošli stejným životním příběhem.

09. 03. 2020
1
0
181
Povídky

Část 1. Max

1. Max
Tenhle kluk, za poslední roky, ve mně zanechal asi nejvíc pocitů. Možná je to chemií, možná je to těmi pohledy, které si vyměňujeme, když se potkáme.
Znala jsem ho už hodně dlouho, nikdy by mě však nenapadlo, že jednoho dne, spíš noci, s ním budu sedět v jenom baru, povídat si s ním, bavit se a jen tak si užívat celou noc.

04. 03. 2020
2
8
621
Povídky
Nahoru