omluva

omlouvám se za nevidávání příběhu
jednoduše to vysvětlím škola,škola,škola a škola
a pak ještě něco nějak sem nemohla najít svůj učet nevím kam se poděl a po 3 měsících hledání ho zas mám nevím jak se mohl schovat uplně někam pryč do počítače hodně mě to naštvalo děkuji za to že tu pořád ste, tak ahoj.
jo a btw píšu další příběh(o psech)ale můžete mi psát nějaké návrhy co by se vám líbilo děkuji

16. 05. 2021
0
1
215
MIMO

proč dlouho nebyla kniha/povídka

ahoj.
dnes je tu něco nepozityvního
nevydávala jsem touhle dobou nic a taky moc vydávat nebudu
řeknu to jednoduše lockdown doufám že ste pochopili

04. 11. 2020
0
0
261
Ostatní nezařaditelné

Houbař je to z minulého účtu Emule (horor)

šel jsem jednoho krasneho večera na houby, samozřejmě jsem si vzal lucernu, bez lucerny nemohu jít večer na houby.
A najednou sliším ženský křik: pomoc. Tak jsem se šel podívat co se tam děje. A tam nikdo.

20. 10. 2020
1
1
272
Ostatní nezařaditelné

Harry Potter část 4.- Svatba

Harry Potter část 4. SvatbaGinny: Harry, já jsem se chtěla zeptat víš já do té práce musím dorazit a tak musím v letadle zůstat. Harry: Neeee, Ginny to je blbost zavoláš tam že nemůžeš dorazit že třeba. Porucha , problém a nebo taky kvůli dětem .

19. 10. 2020
0
0
237
Próza na pokračování

Povídání část 1. MALÍŘ

Povídání část 1. MALÍŘ
Mě osobně malování baví ale furt se nemůžu dočkat toho momentu až příjde to na co čekám že namaluju něco na co bude koukat celí svět. Ale to je teď jedno musíte s kreslením začít od mala a plně se tomu věnovat, vím že je těžšké už jen si udělat na takovou blbost čas, podle mě nám dala Matka Příroda moc málo času takovích 24/7 hodin je málo. Já bych potřebovala třeba dvakrát tolik abych všechnostihla do toho nejmenšího puclíčku,což NESTIHNU a to nepřeháním, myslím že to máte stejnéNESTÍÍHAAAAM.

19. 10. 2020
0
0
297
Povídky

Zpěvačky část 1. ARIANA GRANDE

ZPĚVAČKY ČÁST 1. ARIANA GRANDENAROZENÍ: 26. ČERVNA 1993 27 LET,BOCA RATON,FLORIDA,USAHLASOVÝ OBOR: SOPRÁNPARTNER(KA):DALTON GOMEZ ALBA: SWEETENER,DAGNEROU WOMEN,THANK U, NEXT,MY EVERYTHING,YOURS TRULY A DALŠÍARIANA GRANDE JE AMERICKÁ ZPĚVAČKA A HEREČKA. Z JEDENÁCTI NOMINACÍ NA CENU GRAMMY OD ROKU 2020PROMĚNILA JEDNU ZA DESKU SWEETENER,KTERÁSE STALA NEJLEPŠÍM POPOVÝM VOKÁLNÍM ALBEM ROKU 2019.

19. 10. 2020
0
0
247
Ostatní nezařaditelné

Zpěvačky část 2. LADY GAGA

ZPĚVAČKY ČÁST 2. LADY GAGASTEFANI JOANNE ANGELINA GERMANOTTA, JE ZNÁMÁPŘEDEVŠÍM POD PSEUDONEM LADY GAGA,JE AMERICKÁ POPOVÁ ZPĚVAČKA,SKLADATELKA,KLAVÍRISTKA,TEXTAŘKA, HEREČKA A HUDEBNÍPRODUCENTKA ITALSKÉHO PŮVODU. NAROZENÍ:28. BŘEZNA 1986 34 LET,LENOX HILL HOSPITAL,NEW YORK,USAVYŠKA:1,55 m CELÉ JMÉNO: STEFANI JOANNE ANGELINA GERMANOTTAPARFÉM: LADY GAGA FAMEALBA: CHROMATICA,JOANNE,THE FAME,ARTPOP, A STAR IS BORN, CHEEK TO CHEEK A DALŠÍDALŠÍ ČÁST ZPĚVAČEK DOUFÁM ŽE BAVÍ.

19. 10. 2020
0
0
299
Ostatní nezařaditelné

Zpěvačky část 3. TAYLOR SWYFT

ZPĚVAČKY ČÁST 3. TAYLOR SWIFTTAYLOR ALISON SWIFT JE AMERICKÁ ZPĚVAČKA,TEXTAŘKA,SKLADATELKA A HEREČKA. VYRŮSTALA VEWYMOSSING V PENSYLVÁNII A VE 14 SE PŘESTĚHOVALA DO NASHVILLE V TENNESSEEE, KDEZAČALA SVOU HUDEBNÍ KARIÉRU JAKO COUNTRY POPOVÁ ZPĚVAČKA. NAROZENÍ:13.

19. 10. 2020
0
0
262
Ostatní nezařaditelné

DÉMON (horor)

DÉMONAhoj je mi 10 let a teď jsem doma sama, maminka mě doma samotnou nechává dost často furt někam chodí,ale kdebych věděla kam tak bych za ní šla, to vím, ale bohužel to nevím. Snad mi to někdy řekne, mám strach být doma sama, ale musím to zvládnout. Sedím dole v ložnici mé maminky a pokoj mám nahoře musím si udělat sama večeři a sama usnout , už jsem se to naučila, ale furt mám hroznej strach se přemístit do pokoje, jednou jsem spadla ze schodů a zlomila si ruku,ale nebylo to kvůli to mu že jsem spadla bylo to kvůli něčemu jinému, ale nikdo mi nevěří. Maminka říká že jsem spadla a tím si zlomila ruku, ale tak to nebylo,spadla jsem a nic mi nebylo zvedla jsem se a šla dál, a najednou mi křupla ruka,bylo to ošklivé, jeli jsme hned do nemocnice, ale i pan doktor říkal že to nevypadá na pád ze schodů a řekl že to vypadá jako kdeby mi to někdo zlomil, le máma hned řekla že doma nikdo jiný nebyl, pandoktor zvjedavě koukal, já řekla že mi to fakt někdo zlomil , ale nikdo tam nebyl,mamka to pochopila a zavolala nějakému vymaž ďábla takhle mi to aspoň řekla.

19. 10. 2020
1
0
237
Ostatní nezařaditelné

KLIKNI!!!!!!!!! INFO

AHOJ
Jsem Ema doufám že se vám líbí moje tvorba
jsem EMULE,EMULE 2 A TAKY EMULE 3 bohužel se mi rozbyl účet tak mám novej Emulenka
faaaaaakt mě to baví doufám že se vám líbím. děkuji všem za hezkou kritiku

19. 10. 2020
1
2
350
MIMO

Harry Potter nový příběh část 1.

Harry Potter s Ginny Weasleyovou bydlí ve městě Bradavice, mají tři děti Maju Weasleyovou, Edý Pottera a Britney Weasleyovou Potterovou. Ginny musí kvůli svojí práci odjet a chce, aby s ní jeli celá rodina. Ginny: "Harry, pojedem všichni. " Harry kývá hlavou.

18. 10. 2020
2
2
324
Próza na pokračování

Harry Potter část 2. - Bradavice v nebezpečí

Harry Potter část 2. Bradavice v nebezpečí "Harry, vidíš, už by nám někdo volal, kdyby se něco stalo. " "Nojo, Ginny, ale co když nemůžou volat a co když se jim něco stalo. ""Neboj, Harry, všechno bude dobrý.

18. 10. 2020
1
1
223
Próza na pokračování

Moje rodina - část 1

Dneska jsme měli k obědu kuře a teď se díváme na Netflix na "Země za noci", teď je díl jménem "Města, která nespí", už to končí, ale jsou ještě dva díly.
Půjdu pomoct (teda za chvíli, no půjdu pomoct) babičce s věšením vypraného prádla a půjdu umýt nádobí.
15:13
Zrovna jsem na tajňačku umyla nádobí a pověsila prádlo sama. Babička o tom ani neví, určitě bude ráda, teda aspoň doufám.

18. 10. 2020
0
0
161
MIMO

TICHO (horor)

Budu vám vyprávět jeden příběh,ale chci upozornit že není moc hezký, je to totiž strašidelný příběh sama když jsem to psala bála jsem se tak už jdeme na to , jednoho slunečného dne byla duha , ale ani trochu nekapala voda z nebe, bylo to zvláštní že nepršelo, ale byla duha, ale pak jsem si uvědomila že to nemusím řešit šla jsem dál, ale z ničeho nic slunce zapadlo byla tma a začalo pršet, já jsem zrovna vcházela do temné uličky v tu chvíli jsem začala mít strach A NAJEDNOU MĚ NĚKDO PŘEPAT A UNESL MĚ DO NĚJAKÉ TMAVÉ BUDOVY. Vypadala hodně staře pak odešli, ale nejdřív mi řekli tuto větu: " Hezky si to tu užij. " A já začala mít strach. Nevěděla jsem kde sem ani jak se dostanu domů, příště ted ajestli ještě nějaký příště bude tak tou temnou uličkou NEJDU.

18. 10. 2020
0
0
141
Ostatní nezařaditelné

Harry Potter část 3. - Edý je pryč a prokletí Bradavic

V letadle: Ginny: "Harry zvoní ti telefon. " Harry vezme telefon: "Halo. " Ze sluchátka se ozve hadím hlasem: "skr sava ju so sma sama su. " Harry: "Co potřebuješ skr sama su.

18. 10. 2020
0
0
166
Próza na pokračování
Nahoru