CHLAP K SEŽRÁNÍ

CHLAP K SEŽRÁNÍ
Přiznám se, že už samotný název může vyvolat v ženě příjemný pocit, tak se chci s Vámi podělit o jednu moji zkušenost.
Už se Vám to někdy přihodilo, že na první rande, setkání, přišel někdo, kdo je tááák roztomilý, usměvavý jako sluníčko a jen se kouká do očí, aniž by promluvil. aniž bych promluvila, uvědomím si, že dělám to stejné, co on, jen se usmívám a koukám, je to úplně nakažlivé. Tak tohle se mi nedávno přihodilo, takové setkání k nakousnutí a teď nepíšu o zákusku.

27. 04. 2021
1
1
223
Povídky

KDYŽ MÁ MUŽ VELIKÉ RUCE

Říká se, že podle ruky a prstů se dá leccos na muži poznat. Když má chlap velké ruce, tedy dlaně a prsty, co má ještě velikého. No schválně, kdo si tipne. :)Když jsem položila tuhle otázku kolegům v práci, slyšela jsem odpovědi typu: nohy .

28. 03. 2021
1
3
156
Blbůstky

PRAČKA

Začalo sčítání lidu a hned zas skončilo. Od té doby, co vymysleli GDPR mám velký problém kdekoliv psát své údaje o sobě, natož o všech skutečnostech, příjmech atd. Jo a prý už to nebude o pračkách. Uvidíme.

27. 03. 2021
4
11
312
Povídky

SOLÁRNÍ PANELY

I když je teď venku velmi rozmanité počasí a ještě se moc nedá nahřívat na slunci, přišlo mi od neznámého pisálka psaní s doporučením: "Tak jdi sluníčku nastavit své solární panely".
Takové panely, energie pro život - to je vskutku moderní technologie, bohužel dotyčný v tu chvíli netušil, že tohle téma mi tu energii spíše bere, než dává, je to totiž téměř můj denní chleba. Práce. Nicméně ty "moje solární panely" sluníčko jistě potřebují, i když .

26. 03. 2021
9
10
389
Povídky
Nahoru