Kamarad

Dnes je začátek týdne kdy jsme domluveni s kamarádem že se zastaví u nás doma a vyzkoušíme trojku. Nikdo z nás neví jestli nám to bude příjemné nebo nikoliv ale přesto to chcem vyzkoušet. Já v průběhu dne v klidu uklidím a připravím maličkosti které by jsme mohli použít na večerní akt. Manžel přijel z práce dříve než obvykle jezdívá a tím mi narušil určité plány které jsem měla ale nijak zvlášť mi to nevadí protože když to vezmu z druhé strany tak mi pomůže s určitými věcmi.

02. 03. 2023
0
0
148
Ostatní nezařaditelné

Vykend na řece

Dnes je pátek a jsme domluvené s kolegy z práce a kamarády. Konečně jsme zabalení a mužem vyrazit, po cestě na horskou chatu se porouchalo auto a byli jsme vseci nucení spát po širým nebem. Nic byla tepla a chvílemi foukal teplý příjemný vánek. Nikdo znáš neměl spacáky či karimatky natož stany.

01. 03. 2023
0
2
122
Ostatní nezařaditelné

Svatý Valentin

Dneska je svatého Valentýna a já ještě nic nemám pro Honzu. Musím zajet do města abych něco koupila ale ještě nevím co to bude. Napadá mě spoustu věcí ale říkám si to nemá cenu tak se rozhodnu koupit flanelový polštářek protože ten na kterým usíná už je takový vyžvejkaný a už není ani poddajný. Prohlížím si spoustu druhů než mi jeden padne do oka.

28. 02. 2023
0
0
135
Ostatní nezařaditelné
Nahoru