Z pekla do pekla7., 8., 9. kapitola

Kapitola 7Babička Jody, James, Kim a Rachel Když si jeli do dětského domova pro Jamese, Kim a Rachel, byl to pro všechny velký a slavnostní den. Dětem doma vše postupně vysvětlili a již několik dní je na to připravovali. Pozvali Judithinu matku, aby se během doby, kdy budou pryč, postarala o děti a nemuseli se o ně nijak strachovat. Judithina matka, řízná dáma, měla děti velmi ráda.

16. 03. 2023
0
0
58
Ostatní nezařaditelné

Z pekla do pekla 4. kapitola

Marcus Marcus byl jen pár týdnů starý a již byl navržen k adopci. Jaké štěstí. Marcus se dostal do kojeneckého ústavu ihned po narození. Matka o něj nejevila žádný zájem a ještě před porodem oznámila, že dítě nechce a podepsala všechny dokumenty povolující adopci.

09. 03. 2023
0
0
56
Ostatní nezařaditelné

Z pekla do pekla 3. kapitola

Miriam Mladý pár si vychutnával pocit spokojené harmonické rodiny. Tři děti ve věku dvou, čtyř a pěti let se jim motaly kolem nohou a dožadovaly se jejich pozornosti. Všechny tři děti měly jedno společné, a to byla adopce. Nejstarší Miriam si přivezli domů po dlouhých bojích s úřady, ještě když jí byly necelé dva roky.

09. 03. 2023
0
0
53
Ostatní nezařaditelné

Z pekla do pekla 5. kapitola

High Birch Jednoho dne zastavilo před domem černé úřední auto. Lucas, oblečený do pracovních modráků, právě míchal v míchačce beton a Marcus mu pilně asistoval. „Ne, Marcusi, teď tam vodičku dávat nebudeme, až za chvilku, ano. ,“ vysvětloval zrovna Lucas malému Marcusovi, který držel v drobných ručičkách svůj kyblíček naplněný vodou a už už se ho tam chystal vylít.

09. 03. 2023
0
0
78
Ostatní nezařaditelné

Z pekla do pekla 6. kapitola

EvelynBylo brzy ráno a tichým domovem se rozeznělo řinčení telefonu. "Proboha, kdo to jen může být. Vždyť je teprve sedm hodin ráno a navíc sobota. Ať je to kdokoliv, zastřelím ho.

09. 03. 2023
0
0
61
Ostatní nezařaditelné

Z pekla do pekla

Kapitola 2 Kim, James, Rachel Vlastně si už ani pořádně nedokázala uvědomit, kdy tohle strašné peklo začalo. Kim bylo něco kolem třetího roku, když si ji a ještě její dva sourozence matka s otcem vzali do adopce. „Vyhladověné a zanedbané děti nalezeny v uzamčeném bytě, který nikdo již několik dní neobýval. Děti byly ihned po ošetření předány do péče tamního dětského domova“, hlásal titulek v novinách, a pod ním frustrující fotka zanedbaných dětí, jak se choulí k sobě.

07. 03. 2023
0
0
79
Ostatní nezařaditelné
Nahoru