Chtěla bych být (spisovatel)

Ahoj deníčku. Tak jsem se dnes, po kolikáté už v životě, rozhodla, že budu jednou opravdový básník a když ne básník alespoň spisovatel. Jen mám stále problém s hledáním dostatečně vzdušných slov, která by si čtenáři rádi nechali povalovat v hlavě a pochvalovali by je. A těm, co by ty slova četli, by se nemohla lepit na jazyk, musela by ho rozkmitat a vyletět z úst jako vlaštovky, co zvěstují jaro.

02. 03. 2003
1
0
814
Medailonky lit. osobností

Pohádka o Naje a Miroslávkovi

Pohadka o Naje a Miroslavkovi
Milé děti, to vám bylo tak. Jednoho jarního večera. Musel to být rozhodně večer jarní, protože v prosinci, lednu a únoru vám je zima, až to praští, a tehdy zima nebyla, ale nebylo ani moc velké teplo, jak tomu bývá v červnu, červenci a srpnu. To však rozhodně víte sami nejlíp, kdy je teplo, jelikož v létě mají přeci školáčci prázdniny a velcí lidičkové jezdí na dovolenou k vodě, do lesa či naopak do velkých měst a vy často s nimi.

03. 12. 2001
2
0
826
Pohádky

Mé oblíbené místo

Mé oblíbené místo je každé místo, kde je mi dobře. Na takové místo se pak člověk rád vrací a je mu fajn. A když mám někoho opravdu ráda, je to každé místo. I Brno rozkvete, když je vedle mne on.

18. 04. 2000
6
0
1258
Ostatní nezařaditelné
Nahoru