krava a padak

. ---.
. / / | \ \.

20. 02. 2000
0
0
710
Pohádky

pan kasparek

V životě jsem potkal mnoho kašpárků ,ale jen někteří mě přesvědčili o tom ,že byli vyrobeni za velmi levný peníz neboť jejich myšlenkový obvod byl nahrazen za jednu obyčejnou diodu. jde to tam a už to nejde zpátky. Chceš si si s kašpárkem povídata on začne tancovat tancem polních vlků jež zná jen on atobě jen zdánlivě připomíná záchvaty pološílné gorily,která je polikána krokodýlem ,který si bohužel neuvědomil že jeho čelisti nejsou dozajista dostatečně velké aby požvýkaly mladého jinocha. Někdy mám chuť se sním hádat a on souhlasí či oponuje a tak jentak mele o zelí ,přičemž já vím že zelí nikdy nevzal do úst neb jsem ho zašil.

19. 02. 2000
0
0
613
Úvahy

ryzi ryzoto

Ten den mě něco sžíralo. Často nemívám takový pocit jistoty. Posadil jsem se do svého křesla velice ladně. čekal jsem že to příjde – v tu chvíli jsem byl plně přpraven.

19. 02. 2000
0
0
980
Úvahy

byl jednou jeden delnik

Většinou brzo zrána , když celkem ospalý probouzím své ťelo vzpomínám na to co ještě včera chtělo a když zjisím ,že to mělo v mé hlavě je neuvěřitelně bělo. Zrudlý tam postávám když přemýšlým co dál mám pocit jakobych se budoucna bál v mé hlavě je cítit žár přeskočí jiskra sem a tam jenom se myhne je to můj pán stahuji roletu propouštím světlo pokoj můj ožívá již není jak peklo. radostné enzymy sám sobě vydávám potom jdu a na berňáku sám sebe udávám zhýralím pocitemcítím jak klesám ležím cítím jak těžknu sněží venku pár blesků přírodo nehraj si dost.
Pomalu probuzen ovládám své tělo směruji pohyb jenom tam jak se mi chtělo proplouvám stíny hmatám po klice a potom činnost prováďená po ránu nejvíce ladně se nakláním vychutnávám jenom ten pocit a už nejsem sám slyším své bratry venku velice pak náhle na chodníku světlo ulice.

19. 02. 2000
0
0
678
Úvahy

jsem ovce

Malátním poslední dobou čím dál víc
Já nechci o životě slyšet vůbec nic
Jak peklo na zemi já chápu svoje území
Pak cháron poví že má hlad

19. 02. 2000
0
0
910

noname

je to tou zimou
já sedím tu tak sám
mé očka pomalu hinou
další grok pro to si dám

19. 02. 2000
0
0
794

noname

každého neďelního rána se dostaví
onen čekaný ale občas nechtěný
pocit jež vyjadřuje mou touhu jít
močit je to právě ta chvíle kdy si

19. 02. 2000
1
0
1063
Indispozice
Nahoru