Odchod

Právě se chystám na akci.
Mám pocit, že v té veselici proběhne všechno jak má, i přesto, že někde hluboko v nás bude i trocha neovlivnitelného smutku.
Kamarád a přítel, kterého se tato akcička týká, odcházíz našich řad a zřejmě se nám ztratí z životů ne-li navždy, tak s k o r o navždy. Aspoň mně je to "líto".

29. 01. 2003
0
0
767
Miniatury, hříčky

Strýček

Jednoho dne se Strýček probudil adýchnul na nějsvěží vánek jarního vzduchu, té směsice, provoněné nádhernou vůní Života.
Protáhl se tedy na své dubové postýlce, kterou měl tolik rád, protřel si oči, posadil se, jako vždy se kolem sebe rozhlédl a naskytnul se mu nádherný pohled na prosvětlenou místnůstku, kterou měl tolik rád.
Zažil v ní neopakovatelné okamžiky svého obyčejného, ale přesto velice šťastného života. Vždy se rád probouzel za této situace, která mu skýtala uspokojení v tom, že JE.

23. 01. 2003
1
0
1099
Povídky

Třískaní

Stalo se mi, že jsem chtěl bejt jemnej. Bylo mi řečeno, že jsem moc hodnej.
Stalo se mi že jsem chtěl bejt tvrdej. Bylo mi řečeno, že jsem moc agresivní.

13. 01. 2003
3
0
1120
Blbůstky

Propadání

Není Vám propadání jako propadání. Člověk si tak běžně a klasicky chodí po světě a jeho pocity jsou někdy tak strašný, že by se nejraději propadl. Najednou však nastane zásadní otázka - "Kam. ".

12. 01. 2003
0
0
836
Úvahy

Hnus kolem nás

22. 12. 2002
8
0
1087
Miniatury, hříčky

Četli už jste..???

Teď si říkáte, jakej jsem debil, ale vona je to samozřejmě pravda. :-))))))))))))))))
. je, ale i není to ale vajíčko. :-(((((((((((

21. 12. 2002
1
0
751
Hádanky

Smutný Smutek

Pلdيm prلvى vstّيc srazu s kamarلdy, zadkem na chodnيku a hlavou ve dveّيch ْtulného domeèku,smluveného pro naڑi schùzku, je‍ musela b‎t pّedem oznaèena: to kvùli tomu protivnيkovi, kter‎m je èas. My u‍ se s nيm smيّili a zaèali ho taky brلt jako rovného a v‍dypّipomيnajيcيho pّيtele, ale ostatnي nلm ho nacpali do hodinek, diلّù, mobilnيch telefonù a taky naڑich (ne)svobodn‎ch ‍ivotù.
Otevّu dvيّka, které skّيpajيc. pّipomيnajي mi tu naléhavou prosbu b‎t namazلny (vazelيnou.

20. 12. 2002
0
0
812
Povídky

MILUJU

A teď:
Vždycky pro Tebe skočím do Ohně, vždycky Ti podám ruku, když budeš viset ze skály, a vždycky za Tebe BUDU DÝCHAT, protože to tak prostě musí být.
Opravdu Tě šíleně miluju a miluju a miluju a miluju Tvůj svět a Tvý Tvý Tvý, protože jsi to TY, tak už se na mě koukej, jak Ti to říkám OČIMA a RUKAMA (ne že bych Tě ošahával, chicht).
Jenže Ty jsi můj nedosažitelný a zároveň nepolapitelný (a to je dobře) Luční koník, kterej nikdy nebude skákat jak já pískám a já před tím ve vší pokoře a lásce k Tobě (MILÁČKU), smekám klobouk a odhazuji ho v dál, protože klobouk, kterej se dá označit za egoismus, pýchu, žárlivost, závist a nenávist, je pro mě naprosto bezcenej, kdy mi v dešti klidně promokne hlava, a tak už mě konečně pochop.

18. 12. 2002
3
0
832
Medailonky lit. osobností

Satánek

Bejt šťastnej je strašně jednoduchý.
Je to jako surfovat na prkně značky Radost.
Ani se nemusíš moc snažit.
Stačí to jen pustit z kopce a čím víc nabíráš rychlost,

17. 12. 2002
6
1
1220
Jen tak pro radost
Nahoru