Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jaroslava

04. 04. 2004
1
0
775
Autor
JosefKurc

Grafomanie je odlehcujici okolnost

Posledni dobou prezivam nedele vetsinou tak, ze vice jak polovinu prolezim jen tak zevlem do podivnyho prostoru mezi okno a kus lustru. Uz pres mesic si tim tak pokousim lecit vysoky krve tlak. Pomaha to ovsem tak malo, ze me neprijde vubec dulezite abych tim travil uplne celou nedeli a proto tak ve tri hodiny pomalu vstavam. Prelezeny. Tak bolavy. Moje sestra Jaroslava prosoulozila ve svem pokoji den a ted se sprchuje. Casto je posloucham za dvermi. Taky bych si mozna mel najit holku. Jeji kamaradky o me rikaji ze vypadam jak santusak a ja je neumim presvedcovat o opaku. Stejne bych se ji potom nedokazal venovat. Nikam uz nechodim. Prestal jsem pit kvuli tlaku. Kdyz jsem pil tak jsem se domnival ze mi to muj vztah k holkam jenom komplikuje a ted prichazim na to, ze bez alkoholu je to jeste slozitejsi. Jaroslava me moc vzrusuje. Je to hlavne krasna zenska a sestra. Kdyz je osprchovana ulozi se do postele a usina do pondeli. Dovoluje mi lezet vedle sebe a kdyz neni moc unavena a ja mam chut, smim se do ni i nasoukat. A tak Vam mam nekdy takovy pocit, ze nic krasnejsiho uz stejne nepoznam.
johanne
30. 04. 2004
Dát tip
nic moc...

Kandelabr
05. 04. 2004
Dát tip
Taky mi to příjde docela vtipné. Možná pár vět překopnout, pár vykopnout a je to dokonalé. Fajnově vystřižená momentka. tip

JosefKurc
04. 04. 2004
Dát tip
tak to ma byt ..presne tak

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru