Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

My kuny a PV SKS

04. 07. 2004
0
0
1572

Ona to není ani tak kritika jako spíše prohlášení ale to je jedno. Jediná důležitá věc je aby se dostalo mezi co nejvíce lidí, protože mí kuní přátelé si to zaslouží

Vážení zasvěcení i vy samozvaní tzv.kunologové jakož i široká laická veřejnosti,

 

byl jsem požádán přípravným výborem  Spojených Kuních Společenstev abych formou otevřeného dopisu sdělil jeho prohlášení. Jsem nadmíru potěšen důvěrou ve mne vloženou a pokusím se co nejvěrněji reprodukovat myšlenky a názory PV SKS.

 

My dočasní kuní zástupci a zároveň členové PV SKS prohlašujeme, že již dále nebudeme nečinně přihlížet hrubému zkreslování kuní reality a zároveň zviditelňování se samozvaných „kuních odborníků“(kteří se vezou na módní vlně kuní problematiky) na úkor našich společenstev a to tou nejhrubší formou rádoby vtipných ale  též zesměšňujících poznámek a postřehů. A ano – nebojíme se to říci – místy téměř hraničící s kunistickými narážkami.

Ne , tyto tendence rozlézající se jako nakažlivá nemoc nesmí již více rozrušovat , trápit a znervózňovat naše kuní bratry a sestry ,bratrance i sestřenice a ostatní kunoidní přátele – budoucí členy našeho společenstva.

Právě proto se formuje SKS s tímto jediným cílem : vnést klid a mír do rozbouřených kuních vod a zároveň uvést na pravou míru a dostat do obecného podvědomí kuní pravdu o nás členech SKS. Naší nejsilnější zbraní v boji s tzv. kunology budou brožury „Celá a jediná kuní pravda“. Tímto cílevědomým a jediným správným činem vyrveme kunologoidním pisálkům jejich přisluhovačná pera z jejich špinavých neupřímných rukou. Tak budou navždy zapomenuti a Sjednocené Kuní Společenstvo bude moci v poklidu řešit svoje záležitosti.

Rádi bychom zdůraznili , že jediné pravé brožury  „Celá a jediná kuní pravda“ obdržíte pouze u našich kuních kamelotů, které poznáte dle visačky autorizované SKS ,zatavené ve fólii a také dle toho ,že všichni budou očividně kuny.

 

Na závěr dovolte krátký úryvek z výše zmiňované brožury.

 

Se srdečným pozdravem

kunu v duši

 

PV SKS

 

… sociální kuní politika

…nepopíráme, že  co se týká soc.kuní politiky,existují jisté regionální odchylky mezi kuními společenstvy ALE stojí na pevných společných nezpochybnitelných základech, které každá jedna kuna dodržuje a vrozená starostlivost by jí nedovolila jednak jinak.

My se o naše přestárlé kuny umíme postarat a děláme to radostně a s láskou. Samozřejmým standardem jsou speciální kuní nory s jen mírným klesáním chodeb a dostatkem odpočívadel.

Snažíme se dodržet cyklus třech žraní denně .Je pravdou, že ne vždy to vyjde. Přednost mají naše kuňátka, ale zasloužilé kuny jsou hned na druhém místě .

Co se týče hygieny – je to tak přirozená věc jako že každý den ukousneme hlavičku opeřenci.

Máme týmy speciálně školených kuních dobrovolníků, kteří jednou denně naše kuní seniory dočista vylížou tak ,že povislé kožní záhyby se jim jen lesknou.

Takže kuna smrdutá NEEXISTUJE a nikdy neexistovala.

Je nám líto a opovrhujeme hospodskými povaleči, kteří následky svých nefunkčních svěračů dávají za vinu našim členům….


Noe1
14. 07. 2004
Dát tip
avi Kuna

Noe1
13. 07. 2004
Dát tip
Hahaha - nejsem potrefený, ty vaše kunobijky střílí vedle, stejně jako VAŠE MILITANTNÍ firma maskovaná jako mírové a ochranářské hnutí. Kdo vás platí????? Kuny by volily jinak ...

Noe1
09. 07. 2004
Dát tip
No to se mi snad jen zdá. Americký výrobce loveckých zbraní, firma SKS, si tu kraje na ochránce kun????? A přitom je to výrobce pověstné pušky "Dachmardermörder", čili "Kunobijky":
A tady je důkaz přímo černý na zeleném: To je, jako by byl vlk předsedou svazu ochránců jehňátek.

HA !!!! potrefený kunolog se ozval . Ale ne proto aby se podrobil zdrcující SEBEKRITICE a veřejně se omluvil všem slušným kunám . Naopak pokouší se odvést pozornost od NAŠÍ věci. A to takovým brutálním a úskočným způsobem .Fuj. Nepodlehněte mu a co nejdříve si pořiďte naši brožuru!!. váš jediný pravý pacificoidní PV SKS

Lyryk
07. 07. 2004
Dát tip
tohle nepatří mezi kritiky, změň kategorii

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru