Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Inzertexpres za litr

28. 01. 2005
11
0
3130
Autor
Tygřice

Smutný je život nás nadržených blondýnek:)

Vždycky jsem si říkala žít bez sexu? To není nic co bych nedokázala, dokonce jsem ten „svůj sex“ postavila na nejnižší post v trojúhelníku Maslovových priorit, hned za ,,chci světový mír“.

 

Ležím ve vaně, jsem namydlená voňavými chemikáliemi, světlo svíček vrhá lichotivé tlumené světlo. Jsem víla, jsem tygřice, jsem ta nejvíc sexy osoba v okruhu desítek kilometrů. (můj dojem)

      Zabrousím vilným pohledem na druhý konec vany, jestli si můj přítel všiml mého pohupujícího se poprsí, mých opálených ramen, něžného klína pod hladinou? Jestli si všiml mého roztouženého pohledu a naleštěných rudých rtů, které mají evokovat…(práci zubním kartáčkem)……chystá se něco říct (HURÁ!). ,,Máš na čele pupínek“. ,,Hm“ zavrčím. ,,Co budeme jíst na večeří, už je mi v té vodě zima, budu mít vysušenou pokožku“. Málem bublám vzteky, ale nekapituluji. Velmi pomalu se vynořím z vody, vymáčknu do dlaní krémeček a ve svůdných pózách ho vstřebávám celým tělem, přivírám oči „slastí“,…. ticho…a pak…žbluňk! Bere si ručník a odchází směr kuchyně.

      Připomenulo mi to reakci před několika týdny, kdy jsem stanula oděna v předraženém krajkovém prádle s korzetem a podvazky ve dveřích koupelny v postoji ,,tady mě máš!“ a můj vyvolený mezi kousnutím do nezralého jablka a odchodem k videu zahučel ,,hm pěkný“. Můj poslední pokus…,,Taaak jáá si to jdu suuundáát!!“ neměl žádnou odezvu.

 

Mám tři možnosti. Sednout si na vanu, litovat se že ač jsem mladá jsem už za zenitem. A zkrátka nejsem in (BOŽE!). Nebo vzít v potaz názor mého drahého ,,Jde přece o duši!“ (BOŽE, BOŽE!!) A třetí možnost, vzít do rukou megafon a velmi důrazně (tak aby si toho všiml) mu položit  otázku přímo do ouška :,,NEJSI TŘEBA BUZERANT??!“

 

Ps: Nejsem zbabělec, tak jsem se zeptala bez megafonu a ve slušnější verzi. Jeho rozzuřená odpověď zněla asi takto: ,,Tak sorry, ale nikdy NEBUDU jako jeden z těch nechutných nadržených idiotů, co myslí jen čůrákem!!“ Čímž mě vykázal do podobné škatulky (vyjma toho čůráka samozřejměJ)

 

Takže touto cestou (smutnou a nadrženou) hledám jednoho z těch pro mě vzácných ,,nadržených idiotů“ děkujiJ

 


Tygřice
21. 10. 2005
Dát tip
No...možná tuším ale nevinou naivku kvůli tomu ze sebe neudělám:D

Tygřice
27. 09. 2005
Dát tip
:D To jo ale bohužel ony oběkty zase nezajímají mě. Mám holt štěstí na budulínky...:-(

Milly
27. 09. 2005
Dát tip
Spíš je něčím přitahuješ.... Asi by bylo dobrý popřemýšlet, čím........

Milly
23. 09. 2005
Dát tip
:-))))))))) no jo, Tygřice to holt maj někdy těžký.......... :o) -t- (opačný problém nemíváš?)

Kytiii
22. 07. 2005
Dát tip
Hodně dobrý!!! Mám asi štěstí ("štěstí") na opačný typy :o) Přečti si ode mě cokoli (Trojjedinýho muže, Oběti, nebo Copy(nena)night) a uvidíš, že těch, co myslí jen č..... je víc :o) a že ti by Tě štvali víc... P.S. Sedni si do vany, roztáhni nohy a volně je skrčené polož na její okraj. Zakloň hlavu a nech ten příjemný proud, aby si s Tebou sám hrál a uspokojil Tě... Pokud budeš chvíli hrát, že máš svou lepší zábavu, mám dojem, že Tě Tvůj milý zanedlouho přestane přehlížet a s vlastností danou všem chlapům, začne s tím neznýmým uspokojovatelem soupeřit... A v tomhle souboji je jen jediný vítěz... kdo asi? :o) *

Tygřice
13. 07. 2005
Dát tip
Náročný je zapínat si korzet sama:o) a nový model se týká mého zbrusu nového přítele...:D

Tygřice
12. 07. 2005
Dát tip
Je to náročný:) ale ten boj jsem už vzala a vyměnila jsem za lepší model...škoda.

Havranka5
12. 07. 2005
Dát tip
Odpověď se prosím týká korzetu, nebo milence? :-)

Havranka5
11. 07. 2005
Dát tip
Jednoho bych ze svého okolí znala. Dokonce mu manželka povolila milenku, aby jí samou příliš neobtěžoval svou žádostivostí, o kterou nestojí. Jinak si prožívá ve vztahu v principu to co ty. Smutný. Šáhlas (co se týče sexu, ostatní nelze soudit z tak jednoúčelového textu) vedle, co říct víc? * P.S: Hele, ty se do korzetu dokážeš sešňěrovat sama?

eustacia
14. 02. 2005
Dát tip
ježiši...:-)

Kastel
10. 02. 2005
Dát tip
:o))))) tuším, že máš pleť jako broskvičku - taky samej chloupek :o) T

:o) t.

alim
29. 01. 2005
Dát tip
super..odvazne, vyzivave....t*

nounejm
28. 01. 2005
Dát tip
uááááááááááá!!!!! :-)) *

Nestoudnost
28. 01. 2005
Dát tip
Tak to fakt jde:-)*

nickey
28. 01. 2005
Dát tip
:)

:)

nadik_k
28. 01. 2005
Dát tip
Haha...dobrý fakt:-) Tip

Dotek
28. 01. 2005
Dát tip
Ale no ták, on to tak určitě nemyslel :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru