Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zvířecí blázinec

16. 11. 2000
0
0
1878
Autor
Skleboun

Toto dílo jsem napsala do jakési školní soutěže. Až později jsem se dozvěděla, že téma je Brno a Vánoce...proto jsou tam některé části přidané pozdějc. Ale myslím, že se celkem povedly, a tak jsem je tam nechala. Nenechte se odratit tím, že je to tak dlouhý. Čte se to rychle, věřte mi! :)

Zvířecí blázinec Seděly zebry v kaluži, brouček utíká přes vodu. Lev sahá parůžkem po noži a orel prý měl nehodu. Všem ptákům uplaval; okoun zas létá, z výšky se podíval až na kraj světa. Pes troubí chobotem a křičí:“Sláva!“ Slon na něj za plotem vidličkou mává. Had plete ponožky, želvy mu radí: „Ať v poušti na nožky zem tě nechladí.“ Opice s tučňáky hrají si ve větvích, mlsají ledňáky, běhají po lesích. Andulka na basu hraje a zpívá, kočka se po masu po očku dívá. Vycpaný krokodýl utekl z radnice, dlouho tam nepobyl, nudil se velice. Schoval se v cukrárně, sežral všem trubičky. Zmazal se nezdárně, šoupli ho do myčky. Lištičky snášejí vajíčka zlatá, slepička potají do lesa chvátá. Má schůzku s medvědem v lesíku malém, spěchají za medem, ztratí se málem. Vánoční kapři utekli ze stolů, vždyť jsou to bratři, tak drží pospolu. Pryč jeli lodí metrem a tramvají kde vrby chodí a sloni štěkají. Žába se spálila a prosí hada aby jí do bíla namazal záda. .... Že je to blázinec, komu to vadí? Vždyť my ten zvěřinec máme tak rádi.
bloudidlo
01. 08. 2002
Dát tip
a opet upadek!!!!!!! Iracku, vzpaamaaatuj se!

Gillderan
08. 03. 2001
Dát tip
rým : Ať v poušti na nožky zem tě nechladí JE HNUSNÝ !!! :)))))) Básnička je rozkošně infantilní :)))))

Merle
21. 11. 2000
Dát tip
toto je teda slabé...

jeje... :)

hermit
16. 11. 2000
Dát tip
:-))

Anonym
16. 11. 2000
Dát tip
Cory: myslim, ze tohle se k tobe skvele hodi :))) Ashofos(sedi tu vedle a pojida jakysi .. no uz to dojedl ... zbylo jen trochu kukurice ... ale predtim to vypadalo jako sendvic ... ehm, nejak jsem se rozepsal o vsem jen ne o te kritice, ze ... tak nic, no) ... pry se mu to libilo teda :)) /vse psal Cory ;)/

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru