Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Děje se něco?

24. 11. 2000
1
0
3139
Autor
Skleboun

Pro Simona...jen díky němu to tady je.

Myslím, že si dneska vyjdu na procházku. A budu chodit po parku a dívat se na lidi. Prý je to nejlepší lék proti smutnění. Vzpomínky jsou moc hezká věc, já vím. Ale dneska, dneska už ne. Nechci, neptejte se mě, co se stalo. Nikdo za to nemůže, ani já, tak proč bych si s tím měla dělat těžkou hlavu? Ať děláš co děláš, dělěj to pořádně a hlavně si to užij. I když je Ti smutno...Třeba nemám pravdu, co já vím? Myšlenky mi víří hlavou a mizí v nenávratnu. Moc bych chtěla zapomenout, ale nejde to. Už se ani nesnažím, vždyť to přejde samo... Ne, já nepláču...To mijen něco padlo do oka. Děje se něco? Ne, nic. Mám se dobře. Moc dobře.
Gillderan
08. 03. 2001
Dát tip
Nálhávat si něco není dobré. A řídit se svými pocity, je ta nejsprávnější věc. Nedát na to, co se povídá v romantických příbězích téhle doby....

StvN
01. 01. 2001
Dát tip
Sám nevím, ale asi něco v tom smyslu, že to, alespoň pro mne, nemá trvalejší hodnotu. Je to takový jenom pro tebe, jakoby sis tím dodávala odvahu, napsalas to cos cítila, ale vpodstatě už to takový nikdy nebude. Pro mě, jako pro naprostýho necitu, to má totiš podobnej význam, jako kdybys napsala, že jsi v parku, svítí Slunce, ale nehřeje a stejně za chvíli zaleze, takže proč se neoblíct už teď?

StvN
31. 12. 2000
Dát tip
To cos napsala sem přinesl vítr a stejný závan si to vzal s sebou.

Skleboun
31. 12. 2000
Dát tip
StvN.co tim myslis? Nechapu to.

mike
19. 12. 2000
Dát tip
Škleboun : Mně se nemáš za nic omlouvat, mě to nevadí; možná bych spíš souhlasil s bráchou, že to na Písmáka nepatří. Nezlob se na mě a zkus napsat přeci jen povídkovější povídku.

mike
18. 12. 2000
Dát tip
Bratre, bratre, sousede ! To se preci nedela kritizovat veci vlastni sestre. Styd se. to Skleboun : Nechci, aby to vyznelo nejak zle, ale povidku mi to rozhodne nepripomina. Mozna uvaha nebo indispozice, ale pokud to na Pismak patri, tak ne do tehle rubriky.

Skleboun
18. 12. 2000
Dát tip
mike:ja vim, ale nevedela jsem, jak to zaradit (bratr mi neporadil), a tak jsem to zaradila do povidek...ono to ani jako povidka nebylo napsane, ale tehdy jsem jeste nemela ani poneti, ze existuje kategorie "indispozice". Omlouvam se.

MM ja ti to vysvetlovat nebudu zeptej se segry,ona ti povi,jak sem to myslel... :)

pro vsechny,kteri tohle budou cist...Skliba napsala neco tak nadherneho a tak pravdiveho,ze mi to az vhani slzy do oci,presvedcil jsem ji,at to sem napise...kazdy pozna,ze ve skutecnosti citime vsichni stejne a nase duse jsou stejne zranitelne...pro MM i kdyby ne,nelze to skryvat...ne v tomhle pripade...kristalova pravda obsazena v nekolika slovech...Sklibo chce se mi brecet i smat zaroven...

MM
26. 11. 2000
Dát tip
simon: chápu, oč jde. už jen proto, že skleboun... je moje sestra. a ani to 'moc dobře' tam není náhodou. je to lidská výpověď. ale prožívají ji asi všichni... co je na tom k publikování?

MM
26. 11. 2000
Dát tip
(avízo)

MM
24. 11. 2000
Dát tip
ach jo. mám se taky dobře... a moby hraje "why does my heart feel so bad". jen menší připomínka... patří to na písmáka?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru