Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Amanti z metra

13. 06. 2005
1
0
1537
Autor
Laura_L

nevymyslela jsem to sama nýbrž s kolegyní a možná tu taky někde je a doufám, že souhlasí s publikací

: Amanti z metra vypráví o dívce, která se zamiluje do kluka, se kterým jezdí každý den metrem. Vždycky ho chce oslovit, ale vždycky na něj čeká jeho kamarád. Jednou je ale uvidí na zastávce, jak se líbají. Dívku to zarmoutí a utíká pryč. Přes pláč neuvidí tramvaj a tak pod ní vlítne. Zachrání ji milý chlapec Bublina. Povídají si a Bublina se jen tak mimochodem zmíní o své bývalé dívce, se kterou se rozešel a hlavní hrdinka v ní pozná svou těhotnou kamarádku. Uvědomí si, že Bublina se s ni vyspal a opustil ji. S Bublinou nechce už nic mít. Jelikož je ale stále zamilovaná do chlapce z metra využije Bublinu, který je do ní zamilovaný, k hrůznému činu. Chce zabít Amantova přítele ze zastávky. Podaří se jí to a společně s Bublinou odchází do lesa. Tam se ale spustí prudký déšť, což je donutí zůstat v lese.K jídlu si dají houby a skryjí se v malé chatrči. Houby jsou ovšem muchomůrky červené, které působí jako droga. Hlavní hrdinka se vyspí s Bublinou. Jak to Bublina zjistí, dívku opustí. V Té chvíli si hrdinka uvědomí svou pravou lásku a orientaci a začne chodit se svou kamarádkou. Společně vychovávají své děti. Bublina uzná svou chybu a se zármutkem odchází za Amantem z metra. Smutek se ztráty je sblíží a začnou spolu chodit. Konec

 

 


jakožto kolegyně dávám tip :)

saybye
09. 07. 2005
Dát tip
Kdyby k tomuto existovalo nějaké zadání, určitě by se v něm (zadání) našla věte: "...a ať je v tom hodně dějových zvratů" :o)

Laura_L
09. 07. 2005
Dát tip
vždy´t jo. a o to tady jde:)

rybka
13. 06. 2005
Dát tip
hahahahahahaha, husty drama

Empty
13. 06. 2005
Dát tip
to neni drama

rybka
13. 06. 2005
Dát tip
Empty...jasne ze ne...je to popis deje velkolepeho filmu :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru