Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šeřík, můj nejlepší kamarád

13. 06. 2005
2
0
1470
Autor
Laura_L

a platí totéž co u Amantů

Šeřík, můj nejlepší kamarád je zase o chlapci, který je postižený a ve škole ho šikanuje zlý Kecka. Chlapec má jen jediného kamaráda, květ šeříku, který utrhl cestou do školy. K šeříku se upne, ale Kecka to zjistí a schválně mu ho roztrhá. Chlapec je velmi smutný a odchází do zahrady, kde spatří strom šeříku. Usedne pod něj a i přes jeho mentální zaostalost napíše nádhernou báseň. Tu vloží do písemky profesorce matematiky, do které je už dlouho zamilovaný. Profesorka má dvě děti, z čehož jedno žije jako bezdomovec a druhé je závislé na drogách. Má také zlého manžela alkoholika, který ji bije. Profesorka je nešťastná a jak objeví báseň, utíká z domu k hlavnímu hrdinovi. U něho doma se spolu vyspí a učitelka náhle zjistí, že se do něj zamilovala. Žijí spolu šťastně. Příběh končí tím, jak jde Kecka domů a nejednou se na něj zřítí strom šeříku. Záběr na bezmocného Kecku, ležícího pod stromem. Konec


ještě lepší než amanti :)

Laura_L
15. 06. 2005
Dát tip
Proboha! Neberte to vážně! Vymýšlely jsem to s kolegyní jako parodii na ty všechny debilní trapný romantický příběhy "z bravíčka" a to všechny tři tyto velkolepá dramata.

V_I_Lennon
13. 06. 2005
Dát tip
nádherné,mému srdci blízké

rybka
13. 06. 2005
Dát tip
dneska to tu je samy bravicko...

Empty
13. 06. 2005
Dát tip
To vypadá spíš jak vyprávění o dramatu

Pívíí
13. 06. 2005
Dát tip
Já tedy nevím o jakou školu se jedná, ale jestli to na ně praskne, tak učitelku zavřou! Pozor na to - autore!!!! :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru