Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kolik smrti cestou domů...

19. 07. 2005
1
0
969
Autor
Misli

Kolik smrti cestou domů
z práce
Zajíc či králík
dva vrabci
ježek
bezpočet hlemýžďů a slimáků
žížal...
Jen kočka živá
černá
stačila přeběhnout





(už tam leželi...)
Hami
03. 08. 2005
Dát tip
Hezká, stojí za zamyšlení. Dneska jsem zašlápla šneka, ještě teď mi brní noha, nechtěla jsem. Je fakt, že si zaslouží zmínku, bohužel i koček potkávám dost, asi si přebíhají navzájem.

Darkness
20. 07. 2005
Dát tip
jo kdyz se clovek zamysli...nekdy mam taky moc spatny pocit kdyz si vsimnu na posledni chvilku tvrecka, ktereho zaslapuji..nebo spise to sjistim az po...smutne

tanec
19. 07. 2005
Dát tip
Tak a nenapsal jsi,že tam leží i žáby.Ty ti to asi neodpůstí a bude jich tam ležet příště "moře"Jinak máš pravdu,smrti pod koly aut je mnoho.Někdy i pod naší nohou.Jsme k tomu lhostejní.****

rybka
19. 07. 2005
Dát tip
o tomhle by me psat nenapadlo :-) dobry..

Franziska_L
19. 07. 2005
Dát tip
Dobrý téma.Fakt nápaditý.Vím že to není k smíchu,ale ty vrabci a žížaly se slimákama,zajíci jsou vtipný.Jinak dost smutný.Chudáci zvířátka!A že ta kočka přeběhla přes cestu těm zvířátkům?Takovou smůlu měli ty chudáčci...Nebo vlastně ne,už tam leželi a pak přeběhla kočka,komu asi pak přeběhla přes cestu?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru