Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SRAZ PÍSMÁKŮ U LIPNICE NAD SÁZAVOU

18. 10. 2005
0
0
919
Autor
tulacek

Číslo na mě: 608 931 734

SRAZ PÍSMÁKŮ U LIPNICE NAD SÁZAVOU   V CHALUPĚ POD MELECHOVEM

 

 

Kdy: 11. – 13. 11. 2005 (pátek, sobota, neděle)

 

 

Kde:  Chalupa pod Melechovem v obci Meziklasí ( 7 km od Světlé nad Sázavou, 15 km od Humpolce, 22 km od Havlíčkova Brodu, 6 km od Lipnice nad Sázavou)

 

 

Organizátoři: Tuláček a ostatní obyvatelé chalupy

 

 

Přijedou: Empty, Kytkou vypíchnutý voko + Bára, Spirit

 

Možná přijedou: Don´t_worry

 

 

Meziklasí: Malebná vesnička na Vysočině lehce horského charakteru, která dřímá pod vrchem Melechov  (709 m) nad údolím Sázavy, jen pár kilometrů od vyhlášených a vodáky vyhledávaných peřejí Stvořidel. Celá víska včetně údolí Sázavy je součástí přírodního parku. Víska má asi 70 obyvatel a skýtá krásné výhledy do krajiny (zvláště na podzim).

 


 
Ubytování: Část podkroví Chalupy pod Melechovem poskytuje po celý rok ubytování ve čtyřech pokojích( dva čtyřlůžkové, jeden třílůžkový, jeden dvoulůžkový s vlastní koupelnou a záchodem…potom spousta místa na zemi).Ubytování na celý víkend přijde každého na 150 Kč. K dispozici je společná vybavená kuchyň, která je vhodná pro autorská čtení a jiné aktivity (chlastání a muzicírování), koupelna, wc. Zkrátka celé podkroví bude patřit nám! Veškeré informace o ubytování možno najít na www.meziklasi.wz.cz

 

 

Program: Společný i individuální. Všichni se na něm mohou podílet. Jak se komu bude chtít. Vzhledem k tomu, že máme celý víkend,  bude mít každý možnost v klidu přečíst svá díla ( číst můžeme kdekoli – na procházce, v kuchyni, v hospůdce, na stromě, v králíkárně…).V sobotu bychom mohli uskutečnit výlet do krajiny se zastávkou v Lipnici nad Sázavou, kde se nabízí prohlídka krásného středověkého hradu a návštěva památníku Jaroslava Haška (domek kde pobýval a napsal  podstatnou část Švejka) a hospodu do které chodil (tam vznikla druhá podstatná část Švejka). V této hospůdce se vaří. Na večer mám možnost zamluvit sál hospůdky v Koňkovicích, kde je kulečník, pinčes a šipky.

 

 

Pozor!!!: V Meziklasí není obchod. Nakoupit je možno jen v sobotu dopoledne ve vedlejší vesnici. Myslím, že většina z nás nebude chtít příliš brzy vstávat! Nakupte si raději jídlo a alkohol předem.

 

 

S sebou: Jídlo a pití na celý víkend, jakýkoliv přenosný hudební nástroj, 150 Kč na ubytování a peníze na vlastní útratu (pivko, oběd, cigára), cédečko, kazetu…

 

 

Doprava: Do Světlé nad Sázavou vlakem, pak autobusem do Meziklasí. Po čtvrté hodině autobusem do Dolního Města a pak pěšky 2 km.
Pokud přijede větší skupina najednou později, je možné dohodnout odvoz autem.


Kontakt: Tuláček – telefon: 608 931734

 


Spirit
02. 11. 2005
Dát tip
no já a Zdenda (Kytkou_vypíchnutý_voko) jinak s náma už nikdo..

exorcista
31. 10. 2005
Dát tip
ačkoli mi to trhá srdce a všechny periferní aorty, nepřijedu, budu mít jednání ohledně nového bydlení... ...chjo... ...nejni to fér :(

tulacek
31. 10. 2005
Dát tip
Exorcista: Bídáku! To už Ti neprominu! Ne, jasný, chápu Spirit: PřijedeM? Kdo ještě eventuelně?Honem pište. At´to vocejpá : - )) P.S.: Když přijedete jen na jednu noc, zaplatíte samozřejmě za jednu.

Spirit
30. 10. 2005
Dát tip
tak my tam taky přijedem.. eště nevim esi na celou dobu ale nějak se určo objevíme čus :)

exorcista
28. 10. 2005
Dát tip
to nevypadá zle... ...abych netahal celou spíž a v celku zbytečně, byl by zájem o kuchařské umění nebo budou ostatní raději klohnit sami? vzhledem k tomu, že mé přepravní prostory budou omezeny na asi 60-70 kilo, tj. co unesu na zádech bez lámavých zvuků z páteře, musel bych naplánovat co se bude kdy vařit, kolik a co na to mám sehnat já.

tulacek
26. 10. 2005
Dát tip
nazdarek V té kuchyni je myslím všechno, co můžeme potřebovat.I hrnce, pánve, pekáče...na toustovač se zeptám - nejsem si jistý(dnes tam pojedu, jinak bývám od pondělí do čtvrtka v Brně).Co není v kuchyni v podkroví si můžeme půjčit z kuchyně paní domácí. Mimo normálního sporáku je tam i mikrovlnka a rychlovarná konvice. Na zahradě je ohniště, kdybychom chtěli opéct nějaké ty buřty...

exorcista
25. 10. 2005
Dát tip
hellass už jsem psal slze_hvězd... ...jsem v celku zdatným kuchmistrem, takže bych byl schopen na jedno jídlo ve dni uklohnit celkem dobrou šlichtičku...problém je v tom, že teď místo v liberci trčím přes týden ve vyškově a nevím jestli mi to vyjde...osobně doufám že ano :) jen pro pořádek bych se zeptal na moéžnosti té kuchyně co by tam měla být a zařízená...hrnec/nce, pánev/nve, pekáč/káče? určitě by nebyl problém s jednoduchýma věcma jako šťouchbrambory se strouhaným sýrem a opečenou slaninou, těstoviny se sýrovou omáčkou nebo bych přivezl toustovač a ke snídani teplé tousty se slaným nebo sladkým obložením/mazáním. takže, jaké jsou ty možnosti kuchyně? :))

tulacek
19. 10. 2005
Dát tip
Taky nikdy nevím, a tak nerad slibuju. Ale budu věřit, že přijedeš a těšit se na Tebe.

Spirit
19. 10. 2005
Dát tip
hele hele to je zajímavý popřemejšlím/e :)

Zní to opravdu dobře. Většinou se na Vysočinu neozývám, jestli přijdu nebo ne, protože nikdy nevím. Prozatím na ten víkend nic nemám, ale nechce se mi slibovat. Jestli jo, tak se nějakým způsobem přifařím k PP. Snad se to tu rozproudí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru