Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jezevčík

06. 02. 2001
6
5
3951
Autor
Had

Mé hovory se zvířaty

Seděl jsem na nádraží a čekal, až mi pojede vlak. Najednou přiběhl jezevčík, sedl si přede mne a koukal.Trochu mne to vyvedlo z míry. Sáhl jsem do torny a vyndal buřta. Nožem jsem z něj kousek odkrojil a hodil před psa. Jezevčík nedůvěřivě přičichl k uzenině a zeptal se : "Nemáš pomeranč ?" Řekl jsem, že ne a on s odporem pozřel nabídnuté sousto.Zeptal jsem se ho, proč to snědl, když mu to evidentně nechutná? Odpověděl, že proto, neboť je slušně vychovaný - narozdíl ode mne. Hned jsem chtěl vědět, proč si myslí, že jsem nevychovaný? Opáčil, že jsem se ho měl napřed zeptat a pak mu eventuelně předložit uzeninu. Zamyslel jsem se nad tím. "Hm. Asi máš pravdu." řekl jsem a omluvil se. Pes odvětil, že se nic nestalo a ležérně si pravou packou zapálil camelku. Upozornil jsem ho že za a) kouření škodí zdraví, a za b) kouření je na nástupišti zakázáno. uraženě si odfrkl a odešel. Hladově jsem se pustil do zbytku buřta. To je hrozné jak jsou ti jezevčíci dneska drzí! K nástupišti přisupěl vlak. Nastoupil jsem, souprava sebou trhla a rozjela se. Na peróně stál pes a mával prackou. Aťsi ! Tím si to u mne nevyžehlí! Příště mu nakašlu.

5 názorů

Kočkodan
10. 08. 2011
Dát tip
Zajímavé. Psíky má moc rád.

Kočkodan
10. 08. 2011
Dát tip
Zajímavé, psíky mám moc rád.

Toscana
10. 08. 2011
Dát tip
Ten jezevčík byl oprsklej úplně stejně jako všichni jezevčíci... Ale teda s tou camelkou to už přehnal fest! :o))) *t

baaba
02. 08. 2011
Dát tip
...prdka :DDD

***

alina
17. 05. 2002
Dát tip

kafka
02. 08. 2001
Dát tip
bylo to psisko prevít!!! ale ty seš úžasnej!!! :)))) asi... ;-))))))))) ************!!!!!!!

suva
16. 04. 2001
Dát tip
ježíš, on to jedl jen pro slušné vychování, ale mě nějak divně zašalolkušetvbžíšku ouvajs :c)))

Helena
04. 04. 2001
Dát tip
to jsem zas objevila střeštěnou sbírku..Ani kritikám se nedivím, známé firmy :-))) T.

Had
08. 02. 2001
Dát tip
Velmi mne těší váš zájem o jezevčíkovo zdraví :o). Až ho zase uvidím, vše pečlivě vyřídím :-).

Šílená
07. 02. 2001
Dát tip
:o))) PES VEGETARIÁN:O)))!!!! hurá!!!! a já myslela že až tam to nikdy nezajde... (já vím na konec ten buřt zblajznul ale...to jen proto, že byl slušně vychovanej)

Falka
07. 02. 2001
Dát tip
Jééééé, Šílenka mě předběhla v mém nadšeném jásotu :o))) Jen s tím kouřením to ten jezevčík trošku přeťápl :o) Až ho příště uvidíš, že mu vzkazuju, ať si místo cigára zkusí cvaknout mlíííčka :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru