Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč vůbec žiju?

11. 04. 2006
2
2
1585
Autor
karmen
Chci slyšet naposledy píseň slavíka dýchat čerství vzduch mít srdce zaplavené láskou, ne nenávistí. Prahnu po ní - ona je mou propastí! Bez konce! Chci věřit světu, tobě! Se svěřit, milovat a být milována. Vzdorovat, ne to nemá cenu, k čemu? Chci hladit rozkvetlý květ uzavřít v sobě. Hladit, vše co vím prozradit. Svádět a být sveden, zapomenout, že existuje leden. Uchlácholit tvou touhu, usínat v tvém náručí, to čekání mě umučí! Přivádím si vlastní zhoubu, zahrávám si s ohněm. Chci zastavit krev co stříká! Ona však na povrchu vidět není, nic se nezmění. Poslouchám co mi kdo říká já tu nejsem jsem ve snu v tíži v mlžném oparu mě nenalezeš. Chci hladit, být hlazen. Chci mluvit, být vyslyšen. Chci brečet krev ze mě teče, oběť či vrah ať tak nebo tak chci láskyplný akt.

2 názory

karmen
17. 04. 2007
Dát tip
pekne :)

Cookie
16. 04. 2007
Dát tip
je to plný citu, je vidět, že nad tímhle tématem se dost často zamýšlíš: ...chci hladit, být hlazen chci mluvit, být vyslyšen... kéž by...:-(

Jolana19
11. 04. 2006
Dát tip
* T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru