Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stromům

14. 08. 2006
6
3
2605
Autor
sapfoo
Vrby.
Lípy.
Duby.
zahalte mě do větvoví.
Po ničem netoužím víc,
než usnout zasypána listím.
A ráno mokrá od rosy
jen pohmatu
na každém kmenu
najít ten zázrak
Vyryté srdce

3 názory

vesuvanka
19. 12. 2007
Dát tip
líbí se mi moc :-))) díky, TIP

pěkné a romantické, t.

Vážení, každý má právo na svůj názor (proti gustu žádný dišputát, že?), ale pro mě z té debaty vyplývá především jedna věc: co je hloupé a špatné, po tom obvykle ani pes neštěkne. Jestliže se o něco (o někoho) přu, tak asi za při stojí... Mně osobně se líbí, velice:-)

sapfoo
17. 08. 2006
Dát tip
chroustjazz: Ale ty ses k mému dílu nevyjádřil. Krom toho, že jsi řekl, že ho neoznačuješ za kýč. Takže, abys to pochopil, nejsem zvědavá na tvoje osobní spory s Fouckaultem.

sapfoo
16. 08. 2006
Dát tip
_Sví_ to je mi líto .-) nemůžu se strefit každému do vkusu.

sapfoo
15. 08. 2006
Dát tip
Protože srdce vyryté v kůře stromu mi asociuje lásku, zamilovanost. I když mám trochu problém jako ochránkyně životního prostředí:-)

sapfoo
15. 08. 2006
Dát tip
2krempi, Ivo Koivo, Fouckault a Klokočka: těší mě, že se vám ta básnička líbí. 2chroustjazz: Prosím příště si vyřizuj osobní spory pomocí pošty a ne v prostorách pro kritiku k mým básním, nejsem na tvoje názory zvědavá. Děkuji

Fouckault
15. 08. 2006
Dát tip
tak to jsi na omylu.. Redaktor není někdo kdo má lepší vkus.. to v žádné případě.. redaktor je člověk co se pokouší o žánr "literární kritiky" a tím nese svou kůži na trh.. a formuluje ji na základě svého vnitřního světonázoru.. . neexistuje lepší a horší vkus.. leda tak v rámci jednoho paradigmatu, žánru, estetického modelu.. a těch je nesčetně a navzájem si odporují.. tak jak chceš hodnotit poezii?? není to tak jednoduché.. ba co víc.. je to pošetilé :-)

Klokočka
14. 08. 2006
Dát tip
pánové-existují věci, které kosmem proplouvají a mají jediné poslání:potěšit človíčkovu duši.. to není málo..Klok*

Fouckault
14. 08. 2006
Dát tip
:-) mě se ta báseň lidsky líbí.. nezařazuji to do horizontu s vyšší literární laťkou tak nevýběruji ani nerozpitvávám.. prostě se mi líbí.. apropos je to má lidská svoboda tu na Písmáku tipovat co se mi zlíbí.. redaktorská funkce začíná u funkce výběr pokud jsi si nevšiml apropos.. když bereš do úst kýč.. to by byla teprve zajímavá debata co je a co není.. největší kýč je to co se tváří a je podáváno jako "velké" umění.. ne tento milý textík.. který si na nic nehraje tudíž podle mého kýčem není je prostě autentickou lidskou výpovědí.. notak chrouste "odšpuntuj se" 8¨-)

Fouckault
14. 08. 2006
Dát tip
noco brouku.. musím se přiznat že mě to hrozně rozněžnilo.. já z toho takzvaně "cítím autora" :-)

Ivo Koivo
14. 08. 2006
Dát tip
Máš dobrou fanTazIi(p)

Fouckault
14. 08. 2006
Dát tip
*

krempi
14. 08. 2006
Dát tip
jeeeej, toto je teda milucke, paci sa mi, ten zaver je sqely

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru