Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Polopíseň

27. 12. 2006
11
47
2678

Byl arciostrov arciobrostlý arcistromy Byl arcibiskup a lovil arcidivokou zvěř Byl arciměsíc a arcikrysa sežrala arciveliký kus šňůry A arcioko se arcihořce usmívalo na arcikouli májového průvodu

Byl poloostrov

poloobrostlý polostromy

Byl poločlověk

a lovil polodivokou zvěř

Byl půlměsíc

a poloviční krysa sežrala půl šňůry

A polovina očí

se polohořce usmívala

na polokouli

májového průvodu


47 názorů

Zvrhlík
23. 06. 2007
Dát tip
Tak jinak. Arciostrov arciobrostlý arcistromy arcidivokou arciměsíc arcikrysa arciveliký arcioko arcikouli jsou nesmysly. Básni by značně pomohlo vynechání toho arci. I to polo- u některých slov vyzní příliš násilně. A třikrát se opakující slovo byl v prvním, třetím a pátem verši nezní taky nejlépe. (Aspoň mým uším.) // na polokouli májového průvodu - to je taky nesmysl. Nápad je to bezpochyby zajímavý, ale zpracování hrozné. Prostě mi to připadá příliš násilné přecpávat báseň tolika stejnými "předponami". A když už, tak si vybrat takovou dvojici slov, které by nevyzněla tak uměle. (Hlavně to arci). Když to shnrnu: Tak ocenit můžu originální nápad a novátorský přístup (zatím jsem s ničím podobným nesetkal), ale zpracování rozhodně ne. Báseň nic nesděluje. Z větší části je to dost nepovedená hříčka složená z nesmyslů.

Tomu se říká konstruktivní kritika..

Zvrhlík
16. 06. 2007
Dát tip
Arcipolohovadina.

Ehm, celoděkuji a polosešklebim :))

Anetté
16. 05. 2007
Dát tip
Pěkná polobáseň...Dávám celotip(; *

děkuju :)

Smíšek:-)
28. 04. 2007
Dát tip
*

polotipy jsou docela časté, tady:) a díky i za něj;)

je,s tim souhlasím:)

pété
05. 02. 2007
Dát tip
to je blbost:-)

To jo.. a díky za tip:)

Ecce, tak díky za něj;)

satannáš
08. 01. 2007
Dát tip
Arcitip .

Děkujuu:)

Ne, něco svýho, a ta dnešní byla ještě docela milá, jen počkej;) No já se taky divila, když jsem si ráno poté četla Nespavost;) A jestli seš olihovanej, tak to se budeš divit třikrát :D

domin.go
30. 12. 2006
Dát tip
jako něco svýho? nebo nějakou kritiku? btw děkuji za NEMILOSRDNOU kritiku mého díla...teda díla, hehe....jsem na káry...jsem zvědavej jak se budu tvářit až si to po sobě zejtra přečtu:D:D

Ne, právě že vůbec..to jenom já se za to pořád jak blbec omlouvám..ale počkej, až sem dáš něco příště;))

domin.go
30. 12. 2006
Dát tip
tak promiň O:-) (říkal jsem ti že jsem nemilosrdný;)

No zaprvý - co to bylo jinýho, a zadruhý, fakt se to hezky neposlouchalo, mnodhy;)

No zaprvý - co to bylo jinýho, a zadruhý, fakt se to hezky neposlouchalo, mnodhy;)

domin.go
30. 12. 2006
Dát tip
já ti dám tirádu:D:D

domin.go
30. 12. 2006
Dát tip
já ti dám tirádu:D:D

No..nejdřív bylo dílo, potom bylo nezávislé přečtení, potom padlo slovo a potom byl prolog:) A díky i za polotip

megahit
30. 12. 2006
Dát tip
nechápu moc kombinaci prologu a díla, ale jinak mi na tom nic nevadí. dávám polotip

To šlo, někdo papouch mi tu povídal o divné poloze v polonéze, například :) Ale ono se to dál psát nechtělo.. Jinak děkuju moc za tip.

Murtis
29. 12. 2006
Dát tip
Šlo z toho vytěžit i víc, ale líbí:) T*

uáá, děkuju:))

mad_orgasm
28. 12. 2006
Dát tip
huuu.. ano tip

a vzbudila ses aspoň na konci? ;)

Vlkodlak
28. 12. 2006
Dát tip
hned na začátku sem usla

papouch: taky pěkný, náhodou:)jenomže já jak na ty kovy nejsem.. ;) Tom: mně taky moc ne, lae co se dá dělat X) Takže díky za víc jak poloviční reakci :)

Tom
28. 12. 2006
Dát tip
nepasuje mi tam ten majovy pruvod. Jinak ten napad je vice nez polodobry;)

papouch
28. 12. 2006
Dát tip
a polonium tančilo polonézu v divné poloze...

domin.go: no já znám márdiovský kuzlo hudby a vim, co dokáže udělat, tak proto ;) hele, zníte docela že vás asi i lidi znaj, to je slušný:)) ( ne, tohle už neni tak velká ironie:)) a já ti to nejvíc věřim..poslyš, taky máš sklony nahrazovat si chybějící ice smajlíky? :D zaki: no, já taky možná nerozumím, u svých vlastních věcí se mi to často stává..a děkuju, zvedlo mi to náladu, po domin.gově tirádě tady ;)

zaki
28. 12. 2006
Dát tip
neviem mozno nerozumiem dielam v cestine tak dobre, ale novotvary sa mi pacia

domin.go
28. 12. 2006
Dát tip
no aspoň že jsi vyzvedla to kouzlo hudby;) bydlím ve svitavách,ale hrajem tak různě....teďka například v ústí nad orlicí, v litomyšli a v poličce:) oki...nedělám si srandu...jsem naprosto vážný O:-):D

zpívaj nezpívaj, to nic nemění na tom, že se mi prostě nelíbí..a jinak v kouzlu hudby sou lidi schopný zapomenout na nějakej text ;)) a jinak kde že to hrajete? ( jakože kde že to bydlíš? ) jo, abys věděl, tak mám:) a nedělej si srandu z mýho názvu, nebo ti tam taky nějakej vyhrabu a to se budeš mít na co těšit :))

domin.go
27. 12. 2006
Dát tip
tak abys věděla, ty copyrighte, tak PÁTEČNÍ HOSPODSKOU ROMANCI hrajem vždycky nakonec a lidi si ju ZPÍVAJ S NÁMA heč:D:D:D:D já? pch!! já mám svůj vlastní copyright přece....polobásničky ti nechám:)máš radost?;)

mmt, já se kouknu..něco o těch hospodách..jo, Páteční hospodská romance:) není muj čajíček.. no neříkej, že zrovna TY bys to ukradnul :D nechtěj mě rozesmát :))

domin.go
27. 12. 2006
Dát tip
O:-) kterej máš na mysli??? btw ten copyright si radši hlídej....člověk nikdy neví:D

tomu se řiká nonsens, ty debilní prologu!:D a nikdo to márdimu nenabízí, tak si to nechej, děkuju..tohle je nonsens už moc nonsensovitej i na márdiho..tohle má copyright alžinka :P a navíc já vím, že tu mám lepší, já to taky nevydávám za středobod vesmíru..a varuju tě, abych ti nepřipomněla jeden fakt nepovedenej text z těch tvejch jablek ;))

domin.go
27. 12. 2006
Dát tip
co to tam máš za debilní prolog? no špatný to není, ale řek bych že márdi by si s tím tak maximálně vytřel prdel:D:D:D máš tu i lepší!

autor je s tímhle dílem exésus, toť vše ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru