Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ráno

24. 03. 2007
4
8
1456
Autor
sapfoo
Ráno zahalený
do šedivé mlhy
lomcuje se stromy.
Probudila jsem se
do svíravé bolesti.
A ani povodeň slz
neodplaví to trápení.
Už nemám sílu
převlíkat peřiny.
Ušpiněný
jak v noci
puklo mi srdce...
 
 
 

8 názorů

to SENIOR: netvrdím, že tohle je ta nejlepší věc, kterou sapfoo napsala (resp. zde uveřejnila), ale přečetl jsem všechny její zdejší texty (a k nim také všechny kritiky) a mám z tebe pocit (z toho jak se vyjadřuješ v kritikách), že ten tvůj snad až apriorní negativismus je buď strašná póza, nebo jseš nafoukanější než Klaus s Knížákem dohromady (toť můj pocit z tvého způsobu prezentace vlastních názorů, jinak právo na vlastní názor ti samozřejmě náleží, každému se líbí něco - proti tomu žádná...)

Krokodýl
05. 04. 2007
Dát tip
co se týče citů, je jich v této básni jistě mnoho....nápad se mi zdá dobrý....ale, i když je to docela "čtivé", nepatří to k těm dílům, které si budu pamatovat

Fidler
26. 03. 2007
Dát tip
ale je to náhodou dosti citově plné.

Jakubisko
25. 03. 2007
Dát tip
mohl by to být i celkem decentní a obratně zvládnutý výlev, ale... A ani povodeň slz neodplaví to trápení. je takový kýč až trnu...:) takže nenene

SENIOR
24. 03. 2007
Dát tip
Dílko (naštestní zřemně) bez ambična, které by zde stejně nebylo co platno. Ani povoden slz by neodplavila toto trápení. Raději nehodnoceno pro přílišné nepřínosno.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru