Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Spánek

08. 07. 2007
1
12
2008

chm :)

..složím své oči

a uvolním paže své

lehká je mi zem..




*

12 názorů

to řekni příště Umě :o) si zbytečně nerozbije klouby

Třeba taky.. ale hrobníkovou snad ani ne.. usnutí je takové malé umření.. pohled do jinýho světa.. spočinutí odpočinutí.. nejde bez něj být. Je tak nezbytnej, když chce člověk dělat věci dobře a čistě.

Paulart
09. 07. 2007
Dát tip
Odpočinkové... Týká se to věčného odpočinku? Jak se dají složit oči, asi, hm, jako kosti - hrobníkovou lopatou.

Honzyk
09. 07. 2007
Dát tip
...sak my si to tady zazídíme..:))))))))))))

dyk, honzyk.. to je dobře ty.. dávám ty typ, za ten útěk z lopaty *

Honzyk
09. 07. 2007
Dát tip
...a ja tipuju, protoze utek sem, a to bez prdele, hrobnikovi z lopaty....dneska po kapajde mi rekli, ze krev lepsi se valem...tipakos radostos!!!!'-*******

Taky takle poránu.. chmto ani nejde, né?

Rabb
09. 07. 2007
Dát tip
taky myslím, že to nejni haiku.. ..žádnej pocit z toho nemám jako, to jen na okraj, ani po těch dvou třech vteřinách.. ..jak říká doktor.. ..z hor.

Děkuju ti, za pokus o vzdělání. Však zadal jsem formu haiku do wikipedie a dle tam citovaných překladů a s jistou dávkou volnomyšlenky, nemůžeš nic namítnout. Možná máš pravdu(nevyřčenou), že bychom mi nejaponci snad ani neměli haiku psát, nebo mu alespoň neříkat haiku. A jinak jen: prostě čti a nech působit.(2 až tři vteřiny, jak pravý lékař)

Dero
08. 07. 2007
Dát tip
A pročpak to? Počítám..je to tak. Nic nepočítej. Haiku netkví ve formě, nýbrž v obsahu. Prohlédni si například kritiky pod díly autorky Paulart - nechal jsem jí u několika z nich obsáhlejší komentáře ohledně podstaty haiku.

A pročpak to? Počítám..je to tak.

Dero
08. 07. 2007
Dát tip
To prosím není haiku.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru