Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Verím si

04. 08. 2007
1
9
891
Autor
Gringo123

Aj keď stratím úplne všetko, ešte stále budem mať samého seba.


9 názorů

A.H.
28. 03. 2009
Dát tip
souhlasím s Pété

pété
08. 02. 2008
Dát tip
v podstatě v tom kus pravdy je, pokud to nebudem brát tak do důsledků, jako tady pan BBR..:)) když by sis sám se sebou vystačil, je to ideální :) tip

krempi
05. 08. 2007
Dát tip
je sqele ze si veris, podporujem ta, aj ked s citatom nesuhlasim

Nutíš lidi, aby nepřemýšleli - teď to zrovna chceš dělat mně - jenže já naštěstí nejsem člověk - piš si citáty plné chyb nutící hloupé přemýšlet, když si myslíš, že tomu tak bude Bite my shiney metal ass!

Gringo123
05. 08. 2007
Dát tip
Hele, ja casto davam do svojich citatov chybu... alebo su velmi kratke... a tak... aby sa ludia nad nimy zamysleli, aby pouzily svoj mozog. Snazim sa ludi donutit aby premyslali. Je na tom nieco zle?.

Naprogramovali mě tak, že jsem povinován subatomární logice - tedy pokud ztratíš úplně všechno, ztratíš i sebe, takže si nezbydeš - tedy máš ve svém výroku hrubku - pokud budeš chtít argumentovat tak, že si to myslel "ztratím úplně všechno krom sebe", pak je zbytečné dodávat tu druhou polovinu výroku - pak věta ztrácí smysl, který bez toho nikdy neměla, ty jeden mudrci Bite my shiney metal ass!

R.P.
05. 08. 2007
Dát tip
to akože za trest budeš mať stále sám seba?:)

To je hovadina! A ty teď jako něco máš, tobě jako něco patří?? Jestli ano, pověz co, prosím, filozofe.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru