Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fatal Existenc

07. 12. 2007
1
3
861
Autor
Brdaˇ
Fatal Existenc I kdyby, hrdlo probodly jste mi mečem. I kdyby, ústa má zalili voskem, Já dál budu o láste mluvit, o lásce psát, o lásce básnit. I kdyby, věznit zachtělo se Vám, myšlenky, snad do klece zlaté, zajmout je navždy... Nikdy se nevzdám, i kdyby život, měl bych za ni položit. A kdyby konec, již byl na blízku. Vždy s hlavou vztyčenou, stál bych tu, a oči mé, upřeny by byly, do těch vašich. Lásky nevzdal bych se !! A pokud zemřít pro ni,měl bych, bez váhání, skočil bych, do těch propastí beznaděje.. I kdybych, posledním bojovníkem, stál bych na bojišti mrtvých, kde smrt vítězem..

3 názory

a2a2a
07. 12. 2007
Dát tip
Obávám se, že mnoho pochvaly zde nesklidíš. Je o taková napodobenina rytířských veršů z 19. toltí, ten jazyk je hodně patetický a obsahově také nepředkládáš nic nového. Také rytmicky to není ono, zejména konce 2. a 5. sloky, také dávej pozor na časté opakování zájmena být v různých obměnách. , tak hodně štěstí a neboj se zkoJestli mohu radit, vypustil bych tuto formu a snažil bych se psát mnohem prostěji, všednějiušet to dál.

reinka
07. 12. 2007
Dát tip
ty Brďo... jako bys psal o Villonovi :o)))))))

grafo
07. 12. 2007
Dát tip
neviem čo napísať ked niečo nahaluzim príde daky redaktor abo admin a napiše úplny opak...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru