Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

In Memoriam

13. 12. 2007
1
8
877
Autor
Kocecka

12.3.2005

Je po smrti
moja viera
v Teba

Otrávená
jedom
lží

8 názorů

...jedy lzi...no jo...scelo by to nejaky uder alebo napad...

katugiro
14. 12. 2007
Dát tip
Holky, obě, mně je jedno, jestli vypadám jako necita. Tohle má být, ať se vám to líbí, nebo ne, literární server. Ano, všiml jsem si, že je to staršího data. Ovšem to s nějakou publikační autocenzurou vůbec nesouvisí.

Kocecka
14. 12. 2007
Dát tip
Katugiro: Citlivy si asi ako parny valec, ale nevadi, beriem, kazdy ma svoj nazor. Btw, ak sa pozries na datum, tak zisitis, ze to je nieco stare, co som opat nasla az teraz, takze "pises uz 4 roky" nie je moc aktualne co sa tejto "basne" tyka... Len som chcela vediet ake budu reakcie. ArtRoza: dakujem za obranu:) Ano, bol to len vypis pocitu maximalneho sklamania dovery a nic viac. No big art. Dakujem aj za dalsie nazory...

ArtRoza
14. 12. 2007
Dát tip
Mily katugiro, a ty si tu ako dlho (celkovo na tomto svete) ked si sa este nenaucil povedat "to sa mi nepaci" alebo "mne sa paci nieco ine"? Skus to, neboli to, ani tak, ako toho panacika co si tu bucha hlavu :) Aj preto sa v hlavicke okienka kde pridavas kritiky pise "pridat VLASTNY nazor - kritiku", tak to skus pridat do svojej hlavicky. Asi patris, medzi tych, ktorym sa to nepaci, ale na svete je to tak, ze naozaj su ludia ktorym sa uprimne paci komercna hudba a radia, holywoodske filmy, brazilske telenovely, radi si precitaju Steelovu, klise, blesk ci AHA! pri sackovom caji (co je caj len z titulu na krabicke)...apropo co pijes ty? :) A dalsia vec, co pre teba znamena basen? Pre tuto dievcinu mozno sposob ako vyjadrit co citi. A je fajn to znovu a znovu skusat, aj za cenu ze sa jej podari klise. Mozno si to precita niekto, kto sa v tom najde a potesi ho to. A o co viac ide? Pre mna je basen akasi terapia slovom ci suznenim medzi autorom, citatelom, versami a myslienkami. Tak nebud podobne pateticky, ked ako kri-tik kri-cis "ubohe klise" :) Tot moj dlhy nazor, inak prajem pekny den :)

elfka_Sea
14. 12. 2007
Dát tip
Já myslím, že si timhle obdobím musí projít každý..at ho má víc, či míň. Prostě tak to je... stejně jako se každý učí přecházet na zelenou... Piš dál... nenech se odradit.

Smetiprach
14. 12. 2007
Dát tip
checht, ani břitké a vytrvalé katugiro nevydrží všechno!

Petrusha
14. 12. 2007
Dát tip
medzi nami toho je!!! medzi nami

katugiro
14. 12. 2007
Dát tip
Další. Píšeš čtyři roky! Copak vůbec nečteš, že Ti tyhle "volné verše" nepřijdou jako uhozené klišé?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru