Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bezmoc

02. 01. 2008
2
4
812
Autor
Brdaˇ
Bezmoc Bezmoc je jako kámen, co stahuje Vás od hladiny. A Slunce z očí se vám ztrácí. Poslední naděje, poslední doušek vzduchu, co v hrdle svíráte. A pod Vámi nic, než nejistota, to je život. A jako takový, má své dno. Na to dopadnout, snad jen jednou, zdaří se.. Snad jednou naposled. Do toho bahna lidského bytí. Do těch ostrých,slizkých, chladných kamenů. Které vaše nohy, rostrhají stejně, jako vaše sny naděje a touhy.. A pak jen první loknutí vody, poslední výdech, V temné noci, co Vás pohltila. A už jen ticho, a již, více... nikdy... nic...

4 názory

martinez
05. 01. 2008
Dát tip
dokud se nenalokáš, dá se ode dna odrazit... není jen beznaděj - a dyž je, dá se zahnat, je zbabělá, zkus to... obsahu rozumím, k formě teda - chybí mi tam něco kvůli čemu bych si na to vzpomněla, kvůli čemu bych to někomu doporučila ke čtení - jiný obraz než je zvykem, neobvyklý spojení slov - tohle je výpověď pro mne, bolavá... pravdivá - výpověď - ne volný verše... a taky zakopávám o ty velký písmena, nemám je ráda pokud nemají význam a opodstatnění bezpodmínečný... a eště název, je zbytečně znovu na začátku dílka, u všech tvých věcí co sem četla... už su nachystaná číst a rup - znova název... :o)

reinka
02. 01. 2008
Dát tip
ano...je to beznaděj...úplně beznadějná

pupin
02. 01. 2008
Dát tip
a nešla by tam dát nějaká vzestupná naděje?asi ne...nebo pokračování

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru