Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska

17. 02. 2008
0
6
541
Autor
Kubinho

Myslím si že láska je nepopsatelná

Pravou lásku nedokážeme popsat....Jen cítit

6 názorů

Makoves
27. 09. 2009
Dát tip
Proč se omlouváš, nakonec je to vlastně jedno kam jsi to dal. A piš dál, piš co tě napadá.Já to dělám taky tak(někdy mě napadaj kraviny, ale i ty občas napíšu. Jo a jinak, tvůj taťka má naprostou pravdu.

Kubinho
27. 09. 2009
Dát tip
Omlouvám se, nevyznám se!Jen rád píši co mne napadá.Zařadit to neumím...Kdysi dávno jsem si četl "rozdíl mezi první láskou a poslední láskou je takový, že u té první si člověk myslí, že je to ta poslední a o té poslední že je to konečně ta první,takže jednoznačně souhlasím s tím, že člověk nikdy neví zda to co prožívá je to pravé.Ale taťka mi řekl že pokud bude mít člověk v sobě tento pocit, a bude s druhým člověkem s tím pocitem že to možná není to pravé, nenajde štěstí.

Makoves
26. 09. 2009
Dát tip
Pravou lásku nedokážeme popsat....Jen cítit - asi máš pravdu.Je pravda, že se o to spousta básníků, spisovatelů, filmařů, dokonce i malířů pokusilo.Otázkou, ale zůstává jestli popsali pravou lásku. Ale tahle jedna věta (Pravou lásku nedokážeme popsat....Jen cítit) není umění.Už vůbec ne volné veršování.To mělo přijít do citátů.

Kubinho
22. 02. 2008
Dát tip
Jedna otázka!Věřís V Boha?...Nevzpomenu si jaky vědec před nějakym časem řekl "Existence boha je na tolik složitá věc že lidský mozek jej nezvladne pochopit"...Jsou věci které fakt popsat nejdou...Láska je urcite popsatelná jen do nějake miry, jak jsi řekl.Ale jak poznáš pravou lásku?...Víš jaký je rozdíl mezi prvni a poslední laskou?že u ty první si člověk myslí že je to ta poslední a u ty poslední že je to konečně ta první.Myslim si že hodne malo lidi neli nikdo zazil opravdovou lasku.A ta si myslim je NEPOPSATELNA

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru