Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Monolog

23. 09. 2008
1
7
477

Občas zabloudím i mimo fantazy. Na Vás je abyste posoudili, zda to stojí za to.

Monolog

 

     „Víš drahá vlastně jsem Ti chtěl říct jak moc pro mě pořád znamenáš i když teď nemůžeme být spolu. Celý můj život jsi pro mě to nejdůležitější a já Ti opravdu moc děkuju že jsi to se mnou vydržela tak dlouho.Vůbec si nedokážu představit, že bych Tě tenkrát nepotkal. Vlastně jsem se strašně bál Tě poprvý oslovit. Chodil jsem za Tvými zády a přemýšlel jak na to a kdykoliv jsi se pohnula, zatrnulo ve mě a chtěl jsem utýct. Doteď nevím kde jsem nakonec vzal tolik síly a posadil se vedle Tebe, ale když jsi se na mě podívala a usmála se, věděl jsem že to byla ta nejšťastnější volba v mém životě. Od té doby bylo všechno jen díky Tobě jako procházka rájem a jen díky Tobě se mi v životě všechno dařilo. Děkuju Ti za dvě krásný zdravý děti. Jsou krásný po Tobě a taky stejně chytrý a taky z nich září to samý světlo jaký bylo vidět v tvých očích.... Vidíš - Já tady s Tebou mluvím a pomalu bych je zapoměl vyzvednout ze školky. Je nejvyšší čas lásko, tak se měj krásně a ahoj.“   Muž vstal a opustil hřbitov.


7 názorů

StvN
27. 09. 2008
Dát tip
Emotivní. Nikdy jsem nic podobného nečetl.

BloodTears
24. 09. 2008
Dát tip
Tak kritiku jsem napsal ale koukám, že Písmák moc nefunguje takže tu opět nic není... A mě už nebaví se s tím tady pořád psát když to musím přepisovat vícekrát. Takže znova a znova - celkově pěkný, už jsem od Tebe četl vícero podobných věcí, co mají takovýhle konec.Umíš si to pěkně načasovat a konec obrátit ve prospěch celku. Konec je celkově zajímavej, s tím, jak se rozloučí, mi přijde, že měla velkej majetek a on se jí cíleně zbavil a ted si to užívá. :-)

Alojs
23. 09. 2008
Dát tip
abych byl upřímný, s takovou si vyloženě nadbíháš. jeden odstavec, nešťastně zalomené téma a pak - což zase mě rvalo srdce nejvíc - velké množství chyb (zejména v interpunkci). na tom bych zapracoval. ... souhlas s tím, že "měj se krásně a ahoj" není zrovna nejšťastnější snůška slov.

A.H.
23. 09. 2008
Dát tip
jo, tip jen od půlky do konce. začátek je suchej.

A.H.
23. 09. 2008
Dát tip
***tip**

A.H.
23. 09. 2008
Dát tip
konec jak se patří.

Nicollette
23. 09. 2008
Dát tip
tak se měj krásně a ahoj? :)))) rve mi to srdce, ale z jiného důvodu než bys možná chtěl.. to teda pardon.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru