Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Férovosť

14. 11. 2008
6
10
2349
Autor
HenryP
Pri pohľade na zamračené čelo vyzeráš trochu vyplašene lúskaš si prstami a tváriš sa, že ti to je ľúto. A ani ja sa už neviem cítiť správne so zamrznutým mozgom a zničenou vierou vlastne v hocičo. Tak, asi nastal čas. Naposledy potlačme nás samých, ukážme si zuby, chyťme ruku toho druhého (nevšimnúc si, ako moc sú studené) a poďme povedať našim deťom, že nikdy nebudú.

10 názorů

HenryP
16. 11. 2008
Dát tip
uf, vdaka:-), tomu spojeniu som, sa chcel vyhnut aj ja, tak som rad, ak sa mi to podarilo:-). a tu akcnejsiu verziu ani ja neberiem prilis vazne, preto som ju ani nedal do areny. Ide len o kaysi pokus o cestu, ktorou sa pravdepodobne nikdy nevydam a o potencialne ulahodenie pathagonii:-D

a2a2a
16. 11. 2008
Dát tip
Četl jsem obě verze, tato mi přece jen více sedí, tato vzhledem k obsahu není tak akční, což je jen dobře, neboť pointa je akční až dost. Jinak nenucený projev, dokonce i ten verš ...chyťme ruku toho druhého... je dobře zvládnutý, už jsem se bál, že napíšeš, chyťme se ještě jednou za ruce... ale takto to má v sobě potřebný odstup.

HenryP
14. 11. 2008
Dát tip
ako chces:-). ja som myslel skor nejake vybuchy a kaskaderske kusky... ale ako tak nad tym rozmyslam, tak by sa dalo definovat i porno:-)

HenryP
14. 11. 2008
Dát tip
nuz vdaka:-) pathagonia - ak chces, mozem vytvorit aj akcnejsiu verziu:-D

T_O_M_
14. 11. 2008
Dát tip
další pochmurný text...ale tohle můžu a taky to otipuju...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru