Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mrtvola

22. 01. 2009
0
0
591
Autor
Kubinho

A tak žili nešťastně až na věky věků (ALE MILOVALI SE) Dokážu si to představit v představení podobném jako DRACULA

Mrtvola: Každé ráno po svém pohřbu, buším marně do rakve, kde to jsem a co se děje? Ptám se v tichu sama sebe .Umřela jsem či jen spím? psssst nebo se probudím. Není tu tak špatné bytí jen mi tu má láska chybí co on asi zrovna dělá? možná že mne po vsi hledá. Co to slyším? je to Tom? někdo mi tu pláče na hrob, prosím Bože ať je to on.

TOM: Tak moc mi tu lásko scházíš dal bych za tě všechna svoje přání.

MRTVOLA: Ach můj Bože, vrať mně zpět copak neslyšíš jak moc mne chce? Jen si vedle něho kleknu "MILUJI TĚ" tichým hlasem do ucha mu řeknu.

BŮH: Nejde to má milá dcero ale slibuji že setkáte se brzo.

MRTVOLA: upíšu se klidně peklu Za Satanem zajdu a hned mu to řeknu.

SATAN: Tak rychle tu máš nůž řízni se a na papír otiskni prst svůj

MRTVOLA: A teď rychle ven, ať skončí ten příšerný sen Ach můj milý tu mně máš, jsem vždy s tebou, vždyť mně znáš! Peklu jsem se upsala Abych tebe sladkými polibky uspala

TOM: Polibky jsou cítit uhlím Snad není pravda, to co si myslím. Včera mi bylo u doktora řečeno že dnes je vše podtrženo a sečteno Rosil jsem tu slzy štěstím, dneska umřu, předsetměním. V neby jsem měl s tebou štastně žít, teď nevím na jakou stranu jít

MRTVOLA: "Miluji tě, vezmu si tě!!!" pamatuješ naše slova? říkávals je furt a znova

TOM: Ano pamatuji!!! podej nůž ať podepíšu papír satanův!!!!!!!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru