Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

sex

25. 03. 2009
0
26
2013
Autor
samaria

toto je takový paradox meho kamarada, říká, ze lepší spokojena děvka než ustavicne masturbující panna

                                                           Na posteli leží

                                                       masturbující panna


26 názorů

Paulart
26. 03. 2009
Dát tip
Jo, sorry, já myslela, že odpovídám autorce :-)

Paulart
26. 03. 2009
Dát tip
To je jedno. V haiku lékařská vysvědčení nikdo nezkoumá. A kdybys to psala o sobě, stačí, když napíšeš, že masturbuješ. Samo o sobě ale tohle sdělení nemá potřebný přesah, něco, čím by to lapidární sdělení bylo ozvláštněno a zároveň by se zcela spolehlo na to, co je k vidění v přítomné chvíli, bez rolí, nálepek atd.

Paulart
26. 03. 2009
Dát tip
Jak víš, že je to panna? Ptám se, aniž bych brala v potaz bohatou diskuzi, jen nad samotným dílkem. Co vidíš? Masturbující dívku. Ale že je panna? Možná ti to řekla, třeba si to myslíš, věříš tomu atd. Ale to všechno není pro haiku podstatné.

což to máš pravdu.. ale já bych jí teda minimálně podezřívala..:) a pryč od podobných témat. to je každý panny věc :) i tý nafukovací.

Fouraix
25. 03. 2009
Dát tip
proč by nemohla.. to snad záleží i na tom jak to provádí;)

Bavíme se o tom tolik právě proto, že je to tak neliterární. :) To je prostě nesmysl, když masturbuje, neni tak úplně panna. To je jako zborcené harfy tón.

Fouraix
25. 03. 2009
Dát tip
no a co je na masturbující panně paradoxnějšího než na nepanně při stejný kratochvíli?;) já bych řek že nic. prostě lítající pták. no a haiku (5-7-5) to taky není. vlastně nevim, proč se o tom tolik bavíme, když je to tak neliterární:D

Paradoxní je podle mě právě jen ta masturbující panna. I když to je spíš oxymoron. I když vlastně je to haiku.. :) Lítající pták by to příjemně ozvláštnil.

Fouraix
25. 03. 2009
Dát tip
aha, tak ten sem čet až teď;) myslel sem čistě to dvouřádkový dílko:) jakože co je vlastně divnýho ausgerechnet na obraze masturbující panny. ještě že nebyl zařazen i lítající pták nebo jiná podobná šílenost:)

No právě, paradox v tom není, jsem se tim dlouhym odstavcem snažila říct. :)

Fouraix
25. 03. 2009
Dát tip
jo, a paradox v tom taky není. jen obraz vcelku prozaický:)

no, je fakt, že jich je na světě spousta..:) Ta spokojená děvka vs ustavičně masturbující panna. V tom skoro nevidim rozdíl. Navíc dokud si bude ten dotyčný myslet, že děvka je lepší, panna zůstane pannou a nezbyde jí než masturbovat. Ale třeba by nakonec byla lepší ta panna, že jo? A těžko definovat ten pojem spokojená děvka. Kdy je děvka spokojená? Když toho má moc? Nebo málo? V čem je pak lepší? Ale nebudem to radši rozvádět.. :))

jestli je nafukovací, tak by to asi ani nevydržela.. :) Já spíš moc nechápu ten paradox.

Je to vůbec potom ještě panna? :)

Fouraix
25. 03. 2009
Dát tip
octo: ó kdepak. už z pouhého srovnání přitažlivosti právě, páč na to druhý bych nesáh ani trojmetrovou tyčí;)

A.H.
25. 03. 2009
Dát tip
to není haiku

Fouraix
25. 03. 2009
Dát tip
leží.. to zní nějak pasivně:) ovšem takřka jakákoliv panna je z nekonečnýho daleka lepčí děvky. to by snad musela žrát děti nebo tak něco, aby tomu tak nebylo

moorgaan
25. 03. 2009
Dát tip
byla nafukovací?.-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru