Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Voľné objatie

13. 09. 2001
2
0
1256
Autor
Junkie_23

Je príjemné mať

pri sebe niekoho.

 

Je príjemné mať blízko

pri sebe niekoho,

ale nie moc DLHO...

 


norak
13. 01. 2006
Dát tip
rok aj nieco je vela? s troskou sadizmu v tone by ma zaujmalo ci ste este spolu....

Junkie_23
24. 09. 2001
Dát tip
ono to tak veľmi nebolo o mne a tak trochu aj bolo... podľa mňa to vystihuje textík: kež ma laska ako slunecni svetlo te obejme a pritom tom ti ponecha osvicenou svobodu... no a to je tezky........ proste bol to pocit... alles

Sýkorka
13. 09. 2001
Dát tip
prichádzaš oveľa...

nebraska
13. 09. 2001
Dát tip
yo, presne, prichadzas ovela......ja mam pri sebe moju lasku uz rok aj nieco, a neviem si bez nej predstavit ani pol minuty, a chcem byt s nim az do konca zivota, najlepsie dalsich 80 rokov :) je to tak krasne...ked vies ze ty si on, a on je ty a jeden bez druheho ste strateni.....na veky vekov........amen ;)

hermit
13. 09. 2001
Dát tip
Junkie: líbí, rozumím, i když ono to tak stoprocentně pravda nebude... dávám ale tip, protože ty pocity znám a nejsem jistě sám... I Džibrán píše: "Seďte spolu u jednoho stolu, ale nejezte oba z jednoho talíře." Taky už nevěřím na celoživotní lásku, nebo dokonce zamilovanost, ale věřím na soužití dvou dobrých přátel - muže a ženy.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru