Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Třída

02. 09. 2009
0
3
787
Autor
Dragomia

Kluci mají ve třídě svého vůdce, tak jako holky. (spolužáky- spolužáci.cz Pavel- velitel kluků- můj kamarád

Když jsem přešla do třídy šesté, znala jich tam jen málo, oni se však znali všichni dobře, mne si nevšímali, a bavili se spolu. Holky se mnou mluvit nechtěli, já ano, i když jen drbali. Kamarádku jsem ale chtěla mít, Ale byla jsem devává, jedna navíc. O hře jsem si povídat s velitelem kluků začala, půl roku si s ním a i ostatními povídala, hrála wow a všechno to šlo dobře, přes skype si volat a povídat o hře. Vysvědčení skončilo třemi dvojkami, kluci se se mnou totiž bavili. Holky si mne nevšímali, i když mne to bylo líto. Druhý půlrok se mi však zhrotil, jedna holka mne začala nenávidět, zrovna velitelka holek, omotala si mého kamaráda velitele kolem prstu. Přemýšlela jsem, proč mne nanávidí? Kvůli barveným vlasům? Kvůli líčení na focení? S velitelkou holek, všechny se shodly, na spolužáky napsaly, že namám co dělat v jejich třídě, že by nejradši, abych odešla. Bylo mi to líto, ale zatím Pavla mohla se podržet, tedy do té doby, co mne málem zhroutilo. Po několika dnech jsem zjistila, že velitelka chodit s Pavlem začala, myslela jsem, že se nic moc nezmění, ale mýlila jsem se, změnilo a hodně. Ve škole se se mnou každý den dřív bavil, avšak teď se mnou skoro slova nepromluvil, Od té doby co začal chodit s ní, co mne ze všeho nejvíc nenávidí. Ovšem přijdu domů ze školy, napíšu si úkoly, pak zahrát si na počítač wow, náhle ozívá se hoch. Povídat a hrát přes počítač, to se mu najednou chtělo, ve škole dělat že mne nevidí, ach jo, co se to s ním stalo! Bylo mi hrozně líto věcí, co holky napsaly, pak i kluci někteří, se k nim přidali. Znovu jsem přemýšlela, čím to je? Balet jim snad vadí? Nebo že mám ráda Bulharské písničky? Bylo mi to upřímě líto, však se to na konci roku ukázalo, na vysvědčení se to ověřilo, devíti dvojkami. Nový rok teď začíná, nevypadá to na však na změnu, trápit se já zase začínám, co je u mne špatně, co?

3 názory

Dragomia
02. 09. 2009
Dát tip
Je mi 12 let, a Český jazyk mi nikdy nešel, tedy jazyky mi nejdou..

to zhuštění - mávám nad tím křídlem...ale jak to, že máš v šesté třídě devět let?? a tolik pravopisných chyb? :)

Dragomia
02. 09. 2009
Dát tip
Promiňte, snažila jsem se to psát pod sebe, ale nevím jak. Snad se vám to nebude zdít tak nudné, je to o mé třídě šesté.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru