Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hnědý koník

10. 09. 2009
4
4
965
Autor
Buklopos
Když jsem se procházel alejí Zas kudy ke mně ještě žhnulo světlo padlých hvězd přišel ke mně hnědý kůň a začal hloubku mých dlaní vypíjet zacuchal hřívu do větví sčesaných nebe rozprostřel nám nad hlavou v očích mu plula hvězdná obloha po březích tekl mech A jak tak dlaně vypíjel začalo poprchávat nebe V každé kapce byl ještě tichý dech a vlasy nám zacuchával V každé kapce byl náš dech i naše pohledy zaoblené a my byli spojeni tak moc jak teď nejsme Dlaně jsou prázdné Až koník zase přijde… mám ještě čas Ještě všechny větve nesčesali /snad zas nebe rozprostře/

4 názory

já zase souhlasím s rajou*

raja
10. 09. 2009
Dát tip
netradiční, jo, obrat s mechem, ten se mi líbil. Opakování dechu...no i jeden je na mě docela dost. Hezkej nápad, nešpatně zpracovanej. Neuškodílo by ji časem otevřít, a ořezat...konkrétně tahle část není moc povedená: V každé kapce byl ještě tichý dech a vlasy nám zacuchával V každé kapce byl náš dech i naše pohledy zaoblené a my byli spojeni tak moc jak teď nejsme Dlaně jsou prázdné Až koník zase přijde… Ale záčátek je hezkej, moc:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru