Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Frazeologická floskuláda

19. 09. 2009
6
6
1461
Autor
Barty
Děkujeme za vaší návštěvu, vesele nás obtěžujte a přijďte zas. V krátkodobém časovém horizontu si na vás počkám, jak husa na svůj klas. Kritika je konstruktivní! Mladá tvorba je naivní! Řešení problému je objektivní! Zakázka je solidní! Tak rozetněme náš gordický uzel, který byl pro nás danajským darem. Jednat falešně a nebo férově?! Mám na mysli, že to je pro nás jablečným svárem. Kritizovat je neetické! Tvořit v mladí je patetické! Řešit problém je utopické! Zakazovat je pragmatické! Ve své podstatě jsem optimista, nicméně jsem cholerik. Jsem neuvěřitelně sofistikovaně transparentní A přitom hebký na dotyk. Kritik je dogmatický! Stvořitel je prozaický! Problematik je chaotický! Zákazník je specifický! Užijte si svého času, než se Vám přesypou hodiny. Podle 9 z 10 gastroenterologistů je polévka základ rodiny!

6 názorů

Dragora
03. 02. 2010
Dát tip
Praktické a vyjadřující dnešní dobu, zdá se mi. Trochu mi to připomíná XINDLA X :-))) Ale tvé není vulgární. - rozhodně T za přínos

Energel
21. 12. 2009
Dát tip
Mohl bych to dát na svůj web.

Energel
21. 12. 2009
Dát tip
Drsný, úplně boží. Bezva, nemá to chybu.

tanec
24. 10. 2009
Dát tip
T

Luky Tichý
19. 09. 2009
Dát tip
Sofistikované, současné, super. *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru