Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pro rok

24. 10. 2009
3
9
1315
Autor
Buklopos
Můžu si obléknout déšť a nechat se hladit listím po vlasech zastavit se a nostalgicky mlčet přejít po cestě a ztratit se ve vzpomínce sluncem si drobounkými tečkami nechat tepat vnější svět do očí s těžknoucími víčky nevidícími přítomnost nechat čas co zraňuje hojí mlčí klame aby mrholil Zlínem až se zatají Svahy po roce Padesát minut 24. říjen a není žádný zázrak schopný zhmotnit nehmatatelné Je jen Zlín a Ty tam a Vy tam a to největší Já tady a mrtvé My kdesi jen z poloviny zamilované

9 názorů

Hesiona
24. 10. 2009
Dát tip
Nemám co vytýkat, líbí se mi tak, jak je. Slovo "klišé" už je strašně otřepané... :o)

Buklopos
24. 10. 2009
Dát tip
Děkuju za kritiky, ovšem bez úvodu nevím na co bych nalátal závěr a ta klišé pro mě až tak klišovitá nejsou ... ale jsem neználek, takže děkuji a něco si z toho určitě vezmu:)

Norsko
24. 10. 2009
Dát tip
to s tím sluncem se ti povedlo :-)

Je jen Zlín... možná by to mohlo být trochu propracovanější... *

wedle_vazy
24. 10. 2009
Dát tip
za šestý řádek* maličkosti tvoří celky...

HenryP
24. 10. 2009
Dát tip
rytmicky dobre, inak vsak podla mna hromadis mnohe uz tolkokratb pouzite klise, hoci posledna strofa nieco slubuje, mozno pri vacsej premyslenosti zvysku by z toho nieco mohlo byt, vidim tam dake dobre naznaky. len sa vyhnut veciam ako "mrtve my", "obléknout déšť" a pod.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru