Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lavičková meditace

29. 12. 2009
8
7
970
Autor
Buklopos
Až jednou vzpomenu si na tmu sedne si na lavičku vedle mě a pošeptá mi tiše pod dubem to tajemství co si nechávala pro tuto zvláštní chvíli podá mi ruku a přívětivě se nakloní rozhlédne se kolem a jako zamilovaná poví to o svých očích Řekne podívej a já uvidím beznaděj řekne přemýšlej a sevře mě úzkost řekne vnímej a já ucítím bolest řekne tedy Mlč a poslouchej a já uslyším ticho ticho bez ozvěn co jí sálá z očí a svléká se po listech… Odsedne si Pustí mi ruku a všude kolem začne po krůčcích ťapkat ticho jako letmí chodci v kloboucích jako krotcí vrabci u kaluží Ticho jako odpověď života jako Bůh všude kolem ve všem v nás ve mně?

7 názorů

Hesiona
30. 12. 2009
Dát tip
Samozřejmě. Bez otazníku. Mimochodem, tma je krásná.*

Slušné zpracování, minimální originalita...

sepiolite
30. 12. 2009
Dát tip
od "Řekněme" do "kaluží" se mi to líbí

džejn
30. 12. 2009
Dát tip
Mně naopak nesedí ten začátek. Jinak je to příjemné, lehce pochopitelné dílo. T.

Norsko 1
30. 12. 2009
Dát tip
konec je správně paranoidní, líbí *

od Řekne... po vrabce u kaluží se mi to líbí moc... konec je pro mne moc osobní, jako ne pro čtenáře, spíš jen pro autora- nevadí mi Bůh, ale nějak mi to tam nesedne ticho bez ozvěn co (jí sálá z očí a) svléká se po listech… - už za tohle dám tip :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru