Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Totálně jsem rozmasakroval Frantu

Nezařazené a nezařaditelné, pro spravení nálady.

Totální trapas. Dnes jsem šel za Frantou do hospody že ho oberu o nějaké peníze. Nejdřív jsme si mysleli, že si dáme bitku a kdo vyhraje, tak ten dostane peníze. Vstup do boje byl 2000Kč. Na zem jsme položili starý kůl, na který jsme napsali "Válka je cool" a šli jsme bojovat. Franta mě udeřil do nosu a začal jsem krvácet. Svou krví jsem ten kůl zašpinil". Kůl byl zkrvavený, Franta mi nechtěl ublížit tak mě více neudeřoval. Jenže jsem ten kůl vyrval ze země a flákl jsem ho přes ksicht! On řekl "To nepla!" a bouchl mě do obličeje. Já jsem zakřičel "Opla nepla!" a svalil jsem se v totálních křečích na zem litovat sám sebe.

Po třiceti minutách ukrutné bitvy jsem řekl "A dost!". Šli jsme zpět do hospody s tím, že si dáme odvetu v Šachu. Během 10 minut mi srazil krále. Tak jsem zaječel "A dost! Rozdáme si to v Pokeru! Vítěz bere vše!".

 

Po rozdání karet jsme se na ně podívali. On měl dvakrát A a já také. Kdybych věděl to, že to má také, tak bych položil. Oba jsme vsadili všechno a pak sledovali, jakých 5 karet se objeví na stole. Oba jsme si to vzali zpět a já po něm skočil. Franta na mě řval "Zavolám policii". Utrhl jsem mu vlas, on začal brečet a já taky, z lítosti.

Od té doby se s Frantou neperu.


13 názorů

:) mě to bavilo, tip + sežerte mě..

Norsko 1
09. 01. 2010
Dát tip
Dej Bíšovi pokoj, papouchu, nesaháš mu ani po kotníky

papouch
09. 01. 2010
Dát tip
oldj. možná ne, ale Bíša určitě

a nebo tak

Norsko 1
09. 01. 2010
Dát tip
nebo před sebe, hlavně mimo lidi

to musi kždy za sebe

Diana
09. 01. 2010
Dát tip
".. a tak mne více neudeřoval.." kouzený novotvar :-)))

Norsko 1
09. 01. 2010
Dát tip
předávej

chce to více skušeností..myslim z hospody

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru