Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nedokážu Ti říct sbohem... / Pandořina skříňka /

01. 06. 2010
0
0
1026
Autor
artep68

tak zase další ukázka z web :-) http://osudovalaska.webnode.cz/

Pandořina skříňka

 

 

 

 

Nejen proto, abych snadněji prolomila bariéru, jsem si oblékla černé krajkové body. Petr byl vykoupaný z domova, tak jsme skočili rovnou do postele. Body jsem si nechala, byla z toho úžasná, vzrušující předehra. Cloumali s námi všechny emoce. Vztek, chtíč, žárlivost, láska. Byl divoký sex i příjemné milování. A zase mluvil o tom, že se mu moje vrásky líbí, a když ležím pod ním, tak se mi ztratí a vypadám na 25. Petr miluje, když mu ho na závěr vykouřím a vypiju. A já zase jeho, takže žádný problém.

 

            Zůstali jsme ležet v objetí a povídali si. Vlastně jsme si navzájem dávali otázky, ale nikomu z nás se na ně nechtělo odpovídat. Proč jsme si spolu vlastně vůbec začali? Miláček sebekriticky prohlásil: "Já blbec vůbec netušil, jakou Pandořinu skříňku jsem otevřel." Provokoval můj charakter a moje prohlášení, že mě zadaní chlapi nezajímají. Co je s Evou, nezlobil. Baví ho můj mozek a to znamená, že se mu líbí i to ostatní. Čekal, že se spolu vyspíme jednou, dvakrát, maximálně třikrát….. ( To se asi zbláznil! Ne??? Něčeho tak úžasného se přece dobrovolně nevzdám J.)  Teď má strach, že se to provalí. Nechce mi ubližovat, ale u Evy mu je dobře. A je špatná partie … To já přece dávno vím. Je línej, kouří, nesportuje, je magor žárlivej. Jako vhodný genetický materiál by neprošel. Ale je mi s ním dobře, cítím se s ním v bezpečí, dává mi podporu a oporu, i když o tom možná ani neví. Miluju vtipné a inteligentní chlapy. Ví, že to mám jinak, že chci víc, než jen jeden den v týdnu a má z toho strach. Musel přece vědět, že leze do hrozného průseru, když si začne něco s rozvedenou ženskou. Bylo to, jako by zmáčknul TO červené tlačítko v Temelíně. Jadernou reakci, kterou tím spustil, už ale nikdo nezastaví. Bylo to silnější než pud sebezáchovy. Kdyby si začal něco s rozvedenou ženskou, …. Ale s rozvedenou, inteligentní, sebevědomou, mrchou a bestií manipulátorskou…. To ho bude stát hodně sil.  Taky podle toho vypadá náš sex. Nasadili jsme laťku hodně, hodně vysoko. A orgasmus? To, co se mnou dělá óčko, se mnou udělá první Petrův dotyk, první polibek.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru