Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

10. SUPERKOULE - dílo č. 9 - Vaxl

03. 06. 2010
1
3
838

zadání: http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=357274

tohle mi neudělá, není možné, že bych tak blbě nalít, přece tu musí být nějaký východ.
nad ránem se protáhla, narazila na jeho spící stehno, hladce teplé, chtělo by-li tělo, chtělo by-li tělo, chtělo by-li tělo, zanotovala si, za zády ucítila chlapa strachu. minuta? sekundy? odešlo to.
rychle do práce, nemohl to být on, a jestli, stejně se rozvádějí.....po cestě do schodů ho potkal, nic, pohoda. po dvanácti hodinách je všechno jinak.
nasaďte si na hlavu vaxl, tak, je vám to pohodlné? nebylo, pocítil pochyby, že by opravdu věděl? smích jeho sekretářky, alespoň tu nejsou sami.
vaxl měl být průlom, funkční LSD 21. století, stoprocentně úspěšný lék-stroj, schizofrenie navždy zmizí, nobelovka minimálně, procenta od GE.
docent a doktor. dělá mi do ženy, hajzl. nemůže to tak nechat, zítra otvíráme, klinické zkoušky dopadly skvěle. chtělo by-li tělo, chtělo by-li tělo, chtělo by-li tělo. je úplně normální poprosit ho o poslední konzultaci. markéta mi pomůže. je to hajzl, má bude pomsta a kancelář na universitě.
co říkáte, markéto, pustíme ho? stačilo by otočit kolečkem... pohlédl na řídící pult revoluce v psychiatrii. přikývla.
nic, vůbec nic se neudálo, teda z toho, co očekávali. ani smrt, ani schizofrenie. vzájemná návštěva vědomí. doktor a docent – navždy spolu. klinické pokusy dosud nikdy nezaznamenaly ztrátu vnímání barev.


 


3 názory

standa.rd
04. 06. 2010
Dát tip
I kdyby text byl byl 100x lepší, než ve skutečnosti je, tak mě neskutečným způsobem ruší malá písmenka za začátku vět. Můj názor je, že pokud publikuji text, tak bych měl dodržovat jakési zásady (LSD je velkým, takže autor bezesporu velká písmena v PC určitě má). A jinak? Působí to na mě jako prvotní poznámky k připravované sci-fi novele, ze kterých bude autor vycházet a až ji napíšeurčitě, nebude to špatné.

no jo :o)

LadyLoba
04. 06. 2010
Dát tip
aha - ono to bylo omezeno počtem znaků :-) - omluva

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru